Curaprox Implant-Saver DF 846zubni konac za aparatiće i implantate

Curaprox Implant-Saver DF 846 zubni konac za aparatiće i implantate
Curaprox Implant-Saver DF 846 zubni konac za aparatiće i implantate
Novo
30 kom
116,50kn

Kod: CUR02308 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 29. 09. 2020.
DPD dostava na otoke
četvrtak 01. 10. 2020.

Opis proizvoda Curaprox Implant-Saver DF 846

Zubni konac Curaprox Implant-Saver DF 846 je važni dodatak za međuzubnu njegu. Pomaže u borbi protiv bakterija na mjestima koja četkica za zube ne može dosegnuti.

Svojstva:

  • vlakna su unaprijed nasječena
  • ne krza se
  • lako kliže među zubima
  • jamči nježnost prema zubnom mesu

Način upotrebe:
Koristite nakon uobičajenog pranja zuba radi završnog čišćenja međuzubnih prostora ili nakon obroka radi uklanjanja zaglavljenih dijelova hrane između zuba.

O brendu Curaprox

Curaprox – švicarska preciznost u dentalnoj njezi Curaprox je brand vrhunskih uređaja za higijenu zuba koju je razvila švicarska tvrtka, pionir u oblasti oralnog zdravlja i individualne preventivne njege.

Ručne četkice za zube Curaprox nemaju uobičajena najlonska vlakna, već patentirana CUREN® vlakna koja su nevjerojatno blaga i nježna. Zahvaljujući finoći vlakana ove su četkice atraumatične, odnosno ne postoji rizik od povrede prilikom uporabe, gustoća vlakana osigurava najvišu učinkovitost, mala, kompaktna i blago kosa glavica četkice omogućava lagani pristup svim mjestima koje je potrebno očistiti, a osmokutno držalo osigurava pravi kut držanja četkice prilikom pranja zuba.

Međuzubne četkice Curaprox kombiniraju ultra blaga patentirana vlakna s tankom kirurškom žicom. Detaljno će tako očistiti i cijeli međuzubni prostor bez rizika od oštećenja desnih. Curaden također misli i na sigurnost kod djece, to su četkice za djecu CURAkid savršeni i nježni uređaji za prvu higijenu usta kod beba i male djece, a oralna higijena je uz njih zabavna i ugodna.

Cilj branda Curaprox je da zube održava zdravima tijekom cijeloga života.

Ocjena Curaprox Implant-Saver DF 846