Curaprox Dental Floss Waxed DF 834

konac za zube s voskom s okusom metvice

1×
Curaprox Dental Floss Waxed DF 834 konac za zube s voskom s okusom metvice
Curaprox Dental Floss Waxed DF 834 konac za zube s voskom s okusom metvice
50 m
35,00kn

Kod: CUR0212 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 27. 05. 2019.
Curaprox Dental Floss Waxed DF 834
50 m | 35,00kn

Opis kozmetike Curaprox Dental Floss Waxed DF 834

Zubni konac Curaprox Dental Floss Waxed DF 834 je važni dodatak za međuzubnu njegu. Pomaže u borbi protiv bakterija na mjestima koja četkica za zube ne može dosegnuti.

Svojstva:

  • lako kliže među zubima
  • osvježava dah
  • ima površinu od voska

Način upotrebe:
Koristite nakon uobičajenog pranja zuba radi završnog čišćenja međuzubnih prostora ili nakon obroka radi uklanjanja zaglavljenih dijelova hrane između zuba.

O brandu Curaprox

Curaprox – švicarska preciznost u dentalnoj njezi Curaprox je brand vrhunskih uređaja za higijenu zuba koju je razvila švicarska tvrtka, pionir u oblasti oralnog zdravlja i individualne preventivne njege.

Ručne četkice za zube Curaprox nemaju uobičajena najlonska vlakna, već patentirana CUREN® vlakna koja su nevjerojatno blaga i nježna. Zahvaljujući finoći vlakana ove su četkice atraumatične, odnosno ne postoji rizik od povrede prilikom uporabe, gustoća vlakana osigurava najvišu učinkovitost, mala, kompaktna i blago kosa glavica četkice omogućava lagani pristup svim mjestima koje je potrebno očistiti, a osmokutno držalo osigurava pravi kut držanja četkice prilikom pranja zuba.

Međuzubne četkice Curaprox kombiniraju ultra blaga patentirana vlakna s tankom kirurškom žicom. Detaljno će tako očistiti i cijeli međuzubni prostor bez rizika od oštećenja desnih. Curaden također misli i na sigurnost kod djece, to su četkice za djecu CURAkid savršeni i nježni uređaji za prvu higijenu usta kod beba i male djece, a oralna higijena je uz njih zabavna i ugodna.

Cilj branda Curaprox je da zube održava zdravima tijekom cijeloga života.