Curaprox Curasept ADS 205

vodica za usta za svakodnevnu uporabu

Curaprox Curasept ADS 205 vodica za usta za svakodnevnu uporabu
Curaprox Curasept ADS 205 vodica za usta za svakodnevnu uporabu
Curaprox Curasept ADS 205 vodica za usta za svakodnevnu uporabu
200 ml
62,30kn

Kod: CUR0225 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
utorak, 26. 02. 2019.
Curaprox Curasept ADS 205
200 ml | 62,30kn

Opis kozmetike Curaprox Curasept ADS 205

Vodica za usta Curaprox Curasept ADS 205 ne samo da će osvježiti dah, već se u isto vrijeme i bori protiv zubnog plaka, te pomaže održavati desne i zube zdravim.

Svojstva:

  • djeluje protiv upale zubnog mesa i paradentoze
  • štiti od zubnog plaka
  • jača caklinu

Način upotrebe:
Nakon pranja zuba, usta isplahnite vodom za usta u trajanju napisanom na pakiranju, a nakon toga ispljunite.

O brandu Curaprox

Curaprox – švicarska preciznost u dentalnoj njezi Curaprox je brand vrhunskih uređaja za higijenu zuba koju je razvila švicarska tvrtka, pionir u oblasti oralnog zdravlja i individualne preventivne njege.

Ručne četkice za zube Curaprox nemaju uobičajena najlonska vlakna, već patentirana CUREN® vlakna koja su nevjerojatno blaga i nježna. Zahvaljujući finoći vlakana ove su četkice atraumatične, odnosno ne postoji rizik od povrede prilikom uporabe, gustoća vlakana osigurava najvišu učinkovitost, mala, kompaktna i blago kosa glavica četkice omogućava lagani pristup svim mjestima koje je potrebno očistiti, a osmokutno držalo osigurava pravi kut držanja četkice prilikom pranja zuba.

Međuzubne četkice Curaprox kombiniraju ultra blaga patentirana vlakna s tankom kirurškom žicom. Detaljno će tako očistiti i cijeli međuzubni prostor bez rizika od oštećenja desnih. Curaden također misli i na sigurnost kod djece, to su četkice za djecu CURAkid savršeni i nježni uređaji za prvu higijenu usta kod beba i male djece, a oralna higijena je uz njih zabavna i ugodna.

Cilj branda Curaprox je da zube održava zdravima tijekom cijeloga života.