Curaprox Curasept ADS 205

vodica za usta za svakodnevnu uporabu

Curaprox Curasept ADS 205 vodica za usta za svakodnevnu uporabu
200 ml
61,60kn

Kod: CUR0225 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
četvrtak 23. 05. 2019.
Curaprox Curasept ADS 205
200 ml | 61,60kn

Opis kozmetike Curaprox Curasept ADS 205

Vodica za usta Curaprox Curasept ADS 205 ne samo da će osvježiti dah, već se u isto vrijeme i bori protiv zubnog plaka, te pomaže održavati desne i zube zdravim.

Svojstva:

  • djeluje protiv upale zubnog mesa i paradentoze
  • štiti od zubnog plaka
  • jača caklinu

Način upotrebe:
Nakon pranja zuba, usta isplahnite vodom za usta u trajanju napisanom na pakiranju, a nakon toga ispljunite.

O brandu Curaprox

Curaprox – švicarska preciznost u dentalnoj njezi Curaprox je brand vrhunskih uređaja za higijenu zuba koju je razvila švicarska tvrtka, pionir u oblasti oralnog zdravlja i individualne preventivne njege.

Ručne četkice za zube Curaprox nemaju uobičajena najlonska vlakna, već patentirana CUREN® vlakna koja su nevjerojatno blaga i nježna. Zahvaljujući finoći vlakana ove su četkice atraumatične, odnosno ne postoji rizik od povrede prilikom uporabe, gustoća vlakana osigurava najvišu učinkovitost, mala, kompaktna i blago kosa glavica četkice omogućava lagani pristup svim mjestima koje je potrebno očistiti, a osmokutno držalo osigurava pravi kut držanja četkice prilikom pranja zuba.

Međuzubne četkice Curaprox kombiniraju ultra blaga patentirana vlakna s tankom kirurškom žicom. Detaljno će tako očistiti i cijeli međuzubni prostor bez rizika od oštećenja desnih. Curaden također misli i na sigurnost kod djece, to su četkice za djecu CURAkid savršeni i nježni uređaji za prvu higijenu usta kod beba i male djece, a oralna higijena je uz njih zabavna i ugodna.

Cilj branda Curaprox je da zube održava zdravima tijekom cijeloga života.