Curaprox Curababy

kozmetički set III.

Curaprox Curababy kozmetički set III.
Curaprox Curababy kozmetički set III.
Curaprox Curababy kozmetički set III.
Rasprodaja
kozmetički set III.
326,60kn

Kod: CUR0520 | 1 kom na zalihi

Set sadrži: Teething Ring With a Massage Brush and Rattle Pink + 4260 Curakid Toothbrush for Kids Blue & Blue

kom
DPD dostava na kopnu
srijeda, 20. 02. 2019.
Curaprox Curababy
kozmetički set III. | 326,60kn

Osobine

Tip seta
Kozmetički set

O brandu Curaprox

Curaprox – švicarska preciznost u dentalnoj njezi Curaprox je brand vrhunskih uređaja za higijenu zuba koju je razvila švicarska tvrtka, pionir u oblasti oralnog zdravlja i individualne preventivne njege.

Ručne četkice za zube Curaprox nemaju uobičajena najlonska vlakna, već patentirana CUREN® vlakna koja su nevjerojatno blaga i nježna. Zahvaljujući finoći vlakana ove su četkice atraumatične, odnosno ne postoji rizik od povrede prilikom uporabe, gustoća vlakana osigurava najvišu učinkovitost, mala, kompaktna i blago kosa glavica četkice omogućava lagani pristup svim mjestima koje je potrebno očistiti, a osmokutno držalo osigurava pravi kut držanja četkice prilikom pranja zuba.

Međuzubne četkice Curaprox kombiniraju ultra blaga patentirana vlakna s tankom kirurškom žicom. Detaljno će tako očistiti i cijeli međuzubni prostor bez rizika od oštećenja desnih. Curaden također misli i na sigurnost kod djece, to su četkice za djecu CURAkid savršeni i nježni uređaji za prvu higijenu usta kod beba i male djece, a oralna higijena je uz njih zabavna i ugodna.

Cilj branda Curaprox je da zube održava zdravima tijekom cijeloga života.