CURAPROX CLICK UHS 450 kozmetički set I. | notino.hr

Curaprox Click UHS 450

kozmetički set I.

Curaprox Click UHS 450 kozmetički set I.
Curaprox Click UHS 450 kozmetički set I.
Curaprox Click UHS 450 kozmetički set I.
43,42kn

Kod: CUR0880 | Više od 20 kom na zalihi

Set sadrži: Click UHS 450 Holder of Interdental Toothbrushes Mini with Case + Regular Refill CPS Spare Interdental Brushes 06, 07, 09, 011

kom
DPD dostava na kopnu
četvrtak, 16. 08. 2018.

O brandu Curaprox

Curaprox – švicarska preciznost u dentalnoj njezi Curaprox je brand vrhunskih uređaja za higijenu zuba koju je razvila švicarska tvrtka, pionir u oblasti oralnog zdravlja i individualne preventivne njege.

Ručne četkice za zube Curaprox nemaju uobičajena najlonska vlakna, već patentirana CUREN® vlakna koja su nevjerojatno blaga i nježna. Zahvaljujući finoći vlakana ove su četkice atraumatične, odnosno ne postoji rizik od povrede prilikom uporabe, gustoća vlakana osigurava najvišu učinkovitost, mala, kompaktna i blago kosa glavica četkice omogućava lagani pristup svim mjestima koje je potrebno očistiti, a osmokutno držalo osigurava pravi kut držanja četkice prilikom pranja zuba.

Međuzubne četkice Curaprox kombiniraju ultra blaga patentirana vlakna s tankom kirurškom žicom. Detaljno će tako očistiti i cijeli međuzubni prostor bez rizika od oštećenja desnih. Curaden također misli i na sigurnost kod djece, to su četkice za djecu CURAkid savršeni i nježni uređaji za prvu higijenu usta kod beba i male djece, a oralna higijena je uz njih zabavna i ugodna.

Cilj branda Curaprox je da zube održava zdravima tijekom cijeloga života.

Menu