Curaprox 1560 Softčetkice za zube 3 kom

4×
Curaprox 1560 Soft četkice za zube 3 kom
Curaprox 1560 Soft četkice za zube 3 kom
varijante boja 3 kom
102,60kn

Kod: CUR01164 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 25. 09. 2020.
DPD dostava na otoke
utorak 29. 09. 2020.

Opis proizvoda Curaprox 1560 Soft

Pružite svojim zubima još nježniju njegu. Četkica za zube Curaprox 1560 Soft ima ravno odrezana vlakna sa zaobljenim vrhovima zahvaljujući kojima zube čisti izuzetno nježno i bez rizika od oštećenja zubne cakline. Vlakna su izrađena od patentiranog materijala CUREN® koji, za razliku od najlona, ne mijenja svoja svojstva niti nakon namakanja pa puno duže zadržava svoj oblik.

Lagano nakošena glava četkice s fleksibilnim vratom omogućuje lako čišćenje čak i teško dostupnih mjesta poput stražnje strane prednjih zuba i umnjaka.

Karakteristike:

  • 1560 zaobljenih CUREN® vlakana promjera 0,15 mm
  • nježno čisti zube i prostor između zuba i desni
  • ne oštećuje desni i zubnu caklinu
  • fleksibilan vrat i osmerokutna drška omogućuju pranje zuba pod optimalnim kutom

Način upotrebe:
Na navlaženu četkicu nanesite pastu i nježnim kružnim pokretima četkajte zube sa svih strana. Potom usta isperite vodom.

O brendu Curaprox

Curaprox – švicarska preciznost u dentalnoj njezi Curaprox je brand vrhunskih uređaja za higijenu zuba koju je razvila švicarska tvrtka, pionir u oblasti oralnog zdravlja i individualne preventivne njege.

Ručne četkice za zube Curaprox nemaju uobičajena najlonska vlakna, već patentirana CUREN® vlakna koja su nevjerojatno blaga i nježna. Zahvaljujući finoći vlakana ove su četkice atraumatične, odnosno ne postoji rizik od povrede prilikom uporabe, gustoća vlakana osigurava najvišu učinkovitost, mala, kompaktna i blago kosa glavica četkice omogućava lagani pristup svim mjestima koje je potrebno očistiti, a osmokutno držalo osigurava pravi kut držanja četkice prilikom pranja zuba.

Međuzubne četkice Curaprox kombiniraju ultra blaga patentirana vlakna s tankom kirurškom žicom. Detaljno će tako očistiti i cijeli međuzubni prostor bez rizika od oštećenja desnih. Curaden također misli i na sigurnost kod djece, to su četkice za djecu CURAkid savršeni i nježni uređaji za prvu higijenu usta kod beba i male djece, a oralna higijena je uz njih zabavna i ugodna.

Cilj branda Curaprox je da zube održava zdravima tijekom cijeloga života.

Ocjena Curaprox 1560 Soft