Creed Millésime Impérial

gel za tuširanje uniseks 200 ml

Creed Millésime Impérial gel za tuširanje uniseks 200 ml
Creed Millésime Impérial gel za tuširanje uniseks 200 ml
Creed Millésime Impérial gel za tuširanje uniseks 200 ml
gel za tuširanje uniseks 200 ml
847,90kn

Kod: CRE0298 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
petak, 25. 01. 2019.
Creed Millésime Impérial
gel za tuširanje uniseks 200 ml | 847,90kn

Opis parfema Creed Millésime Impérial

Gel za tuširanje Creed Millésime Impérial savršeno će dopuniti miris iz iste kolekcije. Pruža svježinu, a kožu ostavlja mekanom i punom mirisa koji stimulira čula i povećava samopouzdanje. Svako kupanje tako postaje nevjerojatan doživljaj.

O brandu Creed

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku obitelj i druge zahtjevnije klijente s istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed brand se već sedam generacija predaje s koljena na koljeno. Osim svoje duge i poznate povijesti, brand je unikatan i zato što koristi staru tehniku obrade dragocjenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Mirise od Creed pravljene na mjeru, koristile su takve povijesne ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, sir Winstona Churchilla ili predsjednika John F. Kennedyja. I danas je Creed brand kraljevskih obitelji.

Brand danas ima sjedište blizu Pariza, svoje djelovanje je proširio između ostalog i u SAD, gdje je 2010. godine otvorena trgovina na Manhattanu i to u čast obilježavanja 250. godina od osnivanja. Brand Creed je sinonim za umjetnost u pravljenju parfema, najveći luksuz, svevremenost i moderan pristup povijesnom nasljeđu.

Ocjena Creed Millésime Impérial

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!