Comptoir Sud Pacifique Vanille Ambre toaletna voda za žene

Comptoir Sud Pacifique Vanille Ambre toaletna voda za žene
Comptoir Sud Pacifique Vanille Ambre toaletna voda za žene
30 ml
255,00kn

Kod: CMP0080 | Više od 5 kom na zalihi
1
DPD dostava na kopnu
petak 23. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
utorak 27. 04. 2021.

Opis Comptoir Sud Pacifique Vanille Ambre
Sastav

Kombinacija nježnosti i snage, koja se krije u svakoj ženi, dobila je svoj oblik u svijetu parfema. Toaletna voda Comptoir Sud Pacifique Vanille Ambre otkrit će ponešto o svakom aspektu vaše osobnosti, savršeno upotpunjujući jedinstvenost vaše karizme.

  • orijentalni miris
  • istaknut će senzualnost svake žene
  • parfem pogodan za svaki dan

Sastav

Sadržaj
jantar, mošus, pačuli, vanilija
Vrsta mirisa
orijentalni

O brendu Comptoir Sud Pacifique

Parfemi Comptoir Sud Pacifique su puni egzotike i bezbrižne sreće. Ako dakle tražite način da spriječite jednoličnost svoga života, prepustite se mirisima koji su inspirirani ljepotom južnog Pacifika! Parfemi Comptoir Sud Pacifique su puni egzotičnog voća, tropskog cvijeća i gurmanskih sastojaka, kao npr. kokosa, badema i drugih delikatesa. Uz osvježavajuće mirise Comptoir Sud Pacifique ćete u mislima stalno imati osjećaj ljeta!
Francuski brand Comptoir Sud Pacifique je osnovan 1974. godine i odmah je dobio naklonost ljubitelja mirisa koji traže uravnotežene i elegantne mirise pune svježine i ljetnjeg zadovoljstva. Mirisi Comptoir Sud Pacifique se kriju u unikatnim neprozirnim flakonima srebrne boje koji naglašavaju izuzetnost ovog branda. Jamačno ih tako nećete pomiješati ni s bilo kojim drugim parfemom. Uz osvježavajuće mirise Comptoir Sud Pacifique ćete se tako stalno sjećati ljeta!

Ocjena Comptoir Sud Pacifique Vanille Ambre