Comptoir Sud Pacifique Aqua Motu Intense parfemska voda uniseks

Comptoir Sud Pacifique Aqua Motu Intense parfemska voda uniseks
Comptoir Sud Pacifique Aqua Motu Intense parfemska voda uniseks
100 ml
767,00kn

Kod: CMP0066 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
srijeda 21. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
petak 23. 04. 2021.

Opis Comptoir Sud Pacifique Aqua Motu Intense
Sastav

Zaboravite na pravila, granice i norme. Uniseks parfemska voda Comptoir Sud Pacifique Aqua Motu Intense savršeno pristaje svima koji se ne boje istaknuti u masi.

  • aromatični miris s biljnim notama
  • parfem pogodan za svaki dan
  • uniseks – za žene i muškarce

Sastav

Sadržaj
posidonija, slamnati cvijet, morska voda
Vrsta mirisa
aromatična, vodeni

O brendu Comptoir Sud Pacifique

Parfemi Comptoir Sud Pacifique su puni egzotike i bezbrižne sreće. Ako dakle tražite način da spriječite jednoličnost svoga života, prepustite se mirisima koji su inspirirani ljepotom južnog Pacifika! Parfemi Comptoir Sud Pacifique su puni egzotičnog voća, tropskog cvijeća i gurmanskih sastojaka, kao npr. kokosa, badema i drugih delikatesa. Uz osvježavajuće mirise Comptoir Sud Pacifique ćete u mislima stalno imati osjećaj ljeta!
Francuski brand Comptoir Sud Pacifique je osnovan 1974. godine i odmah je dobio naklonost ljubitelja mirisa koji traže uravnotežene i elegantne mirise pune svježine i ljetnjeg zadovoljstva. Mirisi Comptoir Sud Pacifique se kriju u unikatnim neprozirnim flakonima srebrne boje koji naglašavaju izuzetnost ovog branda. Jamačno ih tako nećete pomiješati ni s bilo kojim drugim parfemom. Uz osvježavajuće mirise Comptoir Sud Pacifique ćete se tako stalno sjećati ljeta!

Ocjena Comptoir Sud Pacifique Aqua Motu Intense