CliniqueMoisture Surge™ Hydrating Lotion hidratantna voda za lice

Clinique Moisture Surge™ Hydrating Lotion hidratantna voda za lice
Clinique Moisture Surge™ Hydrating Lotion hidratantna voda za lice
100 ml

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: CLK05875

Voda za lice je obavezan korak u rutini uklanjanja šminke s lica. Oslobodit će kožu od nečistoća i nježno ju tonizirati.

Svojstva:

  • daje koži hidrataciju i svježinu
  • štiti od isušivanja

Način upotrebe:
Nanesite blazinicom i kružnim pokretima završite čišćenje lica.

Osobine

Tip kože lica
za sve tipove kože lica
Učinak
Hidratacija

Brand Clinique osnovala je Estée Lauder 1968. Poticaj za takav njen pothvat bio je intervju s dermatologom objavljen u modnom časopisu Vogue. Postavljeno pitanje joj je dalo inspiraciju za izradu vrhunske hipoalergene kozmetike za sve tipove kože.

Clinique kozmetika nudi niz proizvoda za savršeni make-up, muške i ženske mirise te potpunu njegu lica i tijela za muškarce i žene. Svi Clinique proizvodi za njegu su 100 % bez parfema i podvrgnuti su strogim testovima na alergije, a pogodni su i za najosjetljiviju kožu.

Snaga proizvoda proizlazi iz sveobuhvatnih kozmetičkih linija na čijim procesima izrade izravno rade dermatolozi. Jedinstven je njihov koncept njege Clinique u 3 koraka kako uljepšati kožu lica. I stoga, Clinique predstavlja idealan način za najprikladniju i najjednostavniju svakodnevnu njegu. Isprobajte učinke ovog kozmetičkog branda koji će se u potpunosti prilagoditi potrebama vaše kože.