Clarisonic Brush Heads Deep Pore zamjenska četkica za čišćenje lica za proširene pore

Clarisonic Brush Heads Deep Pore zamjenska četkica za čišćenje lica za proširene pore
Clarisonic Brush Heads Deep Pore zamjenska četkica za čišćenje lica za proširene pore
zamjenska četkica za čišćenje lica za proširene pore

Kod: CLS4405 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis proizvoda Clarisonic Brush Heads Deep Pore
Osobine

Električni uređaj za čišćenje Clarisonic Brush Head Deep Pore savršeno će očistiti nečistoću, višak sebuma i mrtve stanice s vaše kože.

Svojstva:

  • dubinski čisti pore
  • nježno masira lice

Način upotrebe:
Detaljnije informacije o korištenju naći ćete u priloženim uputama.

Osobine

Tip punjenja
bežični
Učinak
smanjivanje pora

O brendu Clarisonic

Svježa i blistava koža temelj je za savršenu ljepotu. Uvjerite se i sami uz brand Clarisonic koji je pomogao milijunima korisnika, jer upravo svoju kožu svakoga dana pokazujete drugima.

Kada je 2001. godine skupina znanstvenika čvrsto odlučila pobijediti začepljene pore, potražili su rješenje u dizajnu uređaja koji bi savršeno čistio kožu. Ne samo da su u svojoj namjeri uspjeli, već su osmislili i potpuno novi način njege kože. Rodio se uređaj za čišćenje Clarisonic. Danas, nakon puno godina istraživanja i razvoja, Clarisonic nudi mogućnost soničnog čišćenja uređajem koji provjereno poboljšava kvalitetu kože u samo 60 sekundi.

Clarisonic se i dalje razvija. Pametan uređaj Clarisonic Mia savršeno će se prilagoditi potrebama vaše kože. A glava četkice Clarisonic pružit će ugodnu masažu za vraćanje tonusa, vratiti blistavost okoloočnog područja i pomoći s aplikacijom pudera. Svaki od uređaja, glava četkice i ostali proizvodi za njegu dizajnirani su sukladno poslanju branda – mijenjamo to kako se ljudi osjećaju u svojoj koži.

Ocjena Clarisonic Brush Heads Deep Pore