Veliko testiranje ruževa za usne: Koji su zaista otporni na poljupce?

Ruževi za usne

Dame, nemojte mi reći da vam se takve situacije ne događaju. Ujutro odlazite na posao, izražajnim ružem za usne svoj make-up dovodite do savršenstva i spremni ste za odlazak. Dodatno se okrenete na peti i svome dragome želite dati pusu, ali on počne prigovarati što to opet imate na usnama i odmah briše sad već umazane usne. Na poslu neprestano kontrolirate je li ruž tamo gdje treba biti. Tijekom važne prezentacije ste poprilično nervozni je li kolege pažljivo slušaju što govorite ili ipak više gledaju kako vam ruž za usne klizi s usana. Ne možete uživati u večeri s partnerom, jer sloj ruža za usne je nepredvidljiv, dok ćete na partiju svoju čašu uvijek prepoznati prema nijansi svoga ruža. Toliko neugodnih trenutaka u jednom danu, a što s tim? Da ne morate vi mukotrpno tražiti i isprobavati taj pravi ruž za usne, mi smo isprobali desetke i desetke proizvoda za usne i izdvojili te koji ne ostavljaju tragove niti na koži, niti na čaši, a zajamčit će vam seksi izgled po cijeli dan!

Najbolji ruževi za usne

Kryolan Basic Lips

Njemački brand Kryolan nije bilo kakav običan brand. Svoje proizvode već desetljećima promoviraju kroz filmsku i kazališnu industriju. Možda najbolji dokaz toga je nizozemska pjevačica Simone Simons koja svoje usne na zahtjevnim koncertima uljepšava tekućim ružem za usne u nijansi Rock. Upravo ovu izražajnu nijansu Basic Lips smo testirali i možemo potvrditi da je dugotrajnost odlična. Pripazite samo na to da ne nanosite previše, jer bi se mogao početi mrviti – dovoljan je jedan tanki sloj. Prema nama radi se o jednom od najboljih od svih koje smo probale, a idealan je prije svega za izlaske.

theBalm Meet Matt(e) Hughes

Meet Matt(e) Hughes je sličan kao Basic Lips od Kryolana. Stavite tekući ruž za usne koji nakon kratkog vremena matira i prilijepi se za usne. Partnera ili svoje dijete možete ljubiti do besvijesti, ali ruž ostaje na svome mjestu. Granice u ovom slučaju određujete vi!

L’Oréal Paris Color Riche La Palette Glam

Mogući program za cijeli dan smo već naveli. Najprije posao, nakon toga zajednička večera, zatim možda i izlazak... Za sve to, jedna boja često nije dovoljna – toliko aktivnosti jednostavno traži više nijansi. Sigurno ne želite sa sobom nositi pola nesesera! Zato imamo paletu za usne L’Oréal sa šest prekrasnih zasićenih nijansi koje će pratiti vaš ritam cijeli dan, znači od jutra do večeri.

Najbolji ruževi za usne

Maybelline SuperStay Matte Ink

Ako ste pristalica klasičnih crvenih, ali i mat nijansi za vas tu imamo SuperStay Matte Ink. Tekstura je mat, ali obzirom na hidrataciju koju ruž pruža, vaše usne će izgledati svježe cijeli dan. Ovaj ruž za usne je jedan od hitova ove godine i s njim na usnama i u torbici ćete biti kraljica večeri gdje god dođete!

Artdeco Magic Fix

Svi gore navedeni proizvodi su vas možda zaintrigirali, ali vi već imate svoju boju i ne želite se je tek tako odreći? Čak iako vas ta dugotrajnost dosta muči? Želite da se čudo desi i osobine vašeg ruža se promijene preko noći? Vaše želje će ispuniti učvršćivač ruža Artdeco. Nanesite ga na bilo koji svoj ruž i shvatit ćete da u vašoj torbici već dugo leži vaš savršeni ruž za usne!

Voilà. Osobno mislim da nije važno kakvim ruževima dajete prednost, sjajnim ili matnim, čvrstim ili tekućim verzijama, izražajnom ili nježnom make-upu, jer u našoj ponudi ćete sigurno naći nešto i za sebe.