Tutorial - jednostavna svečana frizura 2020.

Svečana frizura

Influencerica Miša pokazala nam je kako napraviti predivnu i nadasve jednostavnu frizuru, s kojom ćete biti zvijezda svakog partyja! Ako imate dugu kosu, s ovom svečanom frizurom oduševit ćete ne samo na zabavi, nego i na koncertu, dodjeli nagrada ili proslavi rođendana.

Za savršenu party frizuru ne trebate potrošiti sate na pripremu ni novac na usluge profesionalnih frizera. Ove godine su hit jednostavne, lagane i prirodne svečane frizure, besprijekornog stila i elegancije. Miša će vas naučiti kako napraviti frizuru koja ispunjava sve gore navedene kriterije. A znate li što je najbolje od svega? Za to će vam biti dovoljno 25 minuta!

Brza svečana frizura korak po korak

1. korak: Čvrsti temelji

Cijelom dužinom dobro osušene kose nanesite serum u spreju Goldwell StyleSign Just Smooth, koji će zaštititi vašu kosu od topline i osigurati da ostane glatka i savršena, čak i kada je visok postotak vlage u zraku.

2. korak: Valovi

Peglom za kosu oblikujte valove koristeći zaobljene krajeve ploča. Uzmite deblji pramen i peglu stisnite otprilike 7 cm od vlasišta. Ostatak pramena omotajte oko pegle i neprekinutim pokretom se spustite cijelom duljinom kose sve do vrhova. Tako oblikujte pramen po pramen sve dok ne stvorite hrpu romantičnih valova za savršeni svečani styling. Ako još nemate peglu, preporučujemo vam BaByliss Stylers I-Pro 235 Intense Protect s Diamond Ceramic površinom, koja ravnomjerno raspoređuje toplinu, pa pretjerano ne opterećuje i ne isušuje kosu.

3. korak: Francuska pletenica

Uvijene pramenove pažljivo raščešljajte okruglom četkom BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse s keramičkom površinom i počnite plesti francusku pletenicu što dalje od čela. Pletenicu potom omotajte oko glave (potrudite se da cijela kosa bude ispletena), a njezin kraj pričvrstite ukosnicama na prednjem dijelu glave, tako da pletenica izgleda neprekinuto.

4. korak: Čvrsta ruka za kraj

Gotovu pletenicu učvrstite sprejem Goldwell StyleSign Perfect Hold, koji će povećati volumen frizure bez sljepljivanja kose, a sljedećeg dana ćete ga bez problema iščešljati iz kose.

Savršeni svečani look

Svoju predivnu svečanu frizuru naglasite upečatljivim naušnicama i dopunite crvenim ružem za usne. Miša obožava Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture s visokom pigmentacijom i satenskim finišem. One odvažnije među vama mogu isprobati ruž u ovogodišnjoj hit boji, klasičnoj plavoj (odnosno Pantone 19-4052 Classic Blue). Radi se o izboru koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

Autorica: Ivana K.