TOP 5 proizvoda za rast kose

kosa

Nakon ljeta ste ošišali kosu oštećenu suncem, ali niste zadovoljni rezultatom? Ili vam je kratka kosa već dosadila i želite do sljedeće sezone promijeniti stil? Svatko od nas ima svoj ciklus rasta kose, a tijekom jeseni kosa raste sporije. Ne očajavajte. Postoji nekoliko jednostavnih prirodnih trikova zahvaljujući kojima će vaša kosa rasti brže.

Samo bez stresa. Kosa će vam ionako uvijek narasti. Stres ionako negativno utječe na brzinu rasta kose. Pročitajte naše savjete za prirodni rast kose i upoznajte se s najboljim proizvodima za rast kose koji će pomoći da vam u kratkom vremenu opet narastu bogati uvojci.

Savjeti za prirodni rast kose

Čini vam se da je poticanje rasta kose komplicirani proces? Ustvari se radi samo o kombinaciji nekoliko jednostavnih koraka koje možete učiniti kod kuće. Za brz rast kose bitna je prije svega vaša prehrana. Zato jedite zdravo. Izbjegavajte nekvalitetne namirnice i uključite u svoju prehranu više voća i povrća. Ne zaboravite piti puno vode!

Potražite inspiraciju u savjetima za prirodni rast kose pomoću sastojaka koje imate u svojoj kuhinji. Vrlo učinkovito prirodno sredstvo koje potiče rast kose je sok od luka s medom. Smjesu nanesite na kosu, utrljajte i pustite da djeluje 15 - 20 minuta te operite kosu. Ovaj postupak ponavljajte dvaput ili triput tjedno u razdoblju od tri mjeseca.

Još jedan od savjeta za rast kose je četkanje svake večeri prije spavanja - tako se potiče cirkulacija i stimulira rast kose. Cirkulacija se poboljšava i masiranjem glave prilikom nanošenja šampona kod pranja kose. Probajte uzimati vitamine! Kosa i nokti postat će jači.

Najbolji proizvodi za rast kose

Najbrži način za poticanje rasta kose je kombinacija prirodnih metoda i naših najboljih proizvoda za rast kose. Za rast kose bitni su sistematičnost i disciplina! Pridržavajte se jednostavne rutine i rezultati će biti brzo vidljivi.

Zanima vas što možete učiniti za poticanje rasta kose? Napravili smo popis proizvoda koji će uistinu potaknuti rast kose Eucerin DermoCapillaire je vrlo učinkovit šampon protiv gubitka kose koji kosi vraća prirodni volumen. Šampon potiče zdravi rast kose i pritom ne iritira kožu glave.

Ducray Anaphase je stimulativni šampon koji kosi vraća snagu i volumen zahvaljujući svojim sastojcima koji sadrže vitamine.

Vichy Dercos Energising pruža učinkovit tretman protiv ispadanja kose te služi kao serum koji potiče rast kose.

L'Oréal Professionnel Pro Fiber Rectify je učinkovita maska za kosu koja obnavlja oštećenu kosu i potiče njen rast. Tražite više mogućnosti?

Isprobajte ulja za kosu poput Oil Miracle Argan Oil. Kosa će rasti brže, te biti sjajna i jaka.