Točkice umjesto linija – novi trend pod nazivom dot make-up

Dot make-up

Škola ljepote predstavlja – trend točkastog eyelinera

Probudite boginju stila u sebi uz novi make-up trend. Linije nisu više u modi. Nedavno se na revijama kreatora i modnih gurua kao što su Valentino, Fendi ili Gucci, pojavio nov trend "dot eyeliner". U njemu se spaja "tribal style" s dramatičnim šminkanjem očiju koji je u ovim hladnim mjesecima apsolutni hit.

A kako ovakav originalan izgled postići? Budite kreativni! Ne postoje nikakva ograničenja niti pravila. Ukratko, budite svoji.

Dot make-up početka

Počnite s bazom koja će ujednačiti ten vaše kože lica. Nama se odlično pokazala Lumi Magique posvjetljujuća baza od L'Oréal Paris. Također, ne zaboravite pripremiti svoje obrve i trepavice pomoću Mascara Clear Lash od Artdeco radi boljeg učvršćivanja.

Dot make-up vodič

Osnova sjenila za oči bi trebala biti neutralna ili mat zlataste nijanse. U tom slučaju vrijedi da je suština u jednostavnosti. U paleti sjenila za oči od branda Artdeco Most Wanted palette pronaći ćete sve nijanse koje su ove godine aktualne. Počnite od najsvjetlijih za unutarnji kut očnog kapka te polako dođite do najtamnije nijanse za vanjski kut. Tako ćete optički produbiti svoj pogled. Kod ovakvog stila make-upa isplati se sa sjenilima za oči uklopiti i ruž kako usne ne bi privlačile više pozornosti i time oduzimale zasluženu slavu očima 😊. Dug učinak trajanja jamči ruž za usne od Makeup Revolution Iconic Matte Nude.

Dot make-up točkice

Voilà! Sada, kada smo završili s prirodnim izgledom baze, na red dolazi kreativnost i iscrtavanje jedne točke ili dvije (ili čak i tri 😊). Radi što boljih rezultata probajte eyelinere L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster. Samo je na vama gdje točno ćete točku staviti. Za početak, pokušajte nanijeti jednu na sredinu donjeg i gornjeg kapka.

dot make-up maskara

Za kraj je dobro upotrijebiti odgovarajuću maskaru koja će trepavice odvojiti od sebe i ojačati ih. Odvojene i naglašene trepavice u trendu su ove sezone i tako svaka trepavica dobija priliku očarati! Naš prijedlog je maskara Volume Glamour za obujam i gustoću trepavica od branda Bourjois.

Dot make-up gotovo!

Gotovo. Sve je spremno, možete zablistati. Ne zaboravite još i na sprej za fiksiranje, na primjer od Artdeco kako vaše umjetničko djelo ne biste razmazali te od prvobitne dvije točke napravili deset 😊.

Svoje kreacije nam pokažite na Facebook stranici, čekamo vas s nestrpljenjem.