Tko je Hugo i zašto je Boss

Tko je Hugo Boss?

Prvobitno tvornica za uniforme koju je nakon Prvog svjetskog rata osnovao Hugo Boss, tek se nakon 1945. godine počela formirati u modni brand u pravom smislu te riječi. I to pod rukovodstvom Eugena Holyja, nećaka Huga Bossa. Tada je brand počeo s proizvodnjom kvalitetnih odijela. Iz generaciju u generaciju je umijeće šivanja kvalitetne odjeće za muškarce postajalo sve savršenije, pa je 1977. godine brand dobio Međunarodnu zaštitnu oznaku i postao međunarodni modni lider. Tvrtka Hugo Boss i dalje ima sjedište u Metzingenu kod Stuttgarta, djeluje u suradnji s vrhunskim sportašima kao na primjer tenisačima, golferima i čak s vozačima Formule 1 sa svojom kolekcijom Boss Green.

Najljepši mirisi iz radionice Hugo Boss

Hugo Boss je svoj prvi miris pod nazivom Boss Number One for men predstavio svijetu 1985. godine. Od tada je u svojoj ponudi sakupio više od 83 mirisa za muškarce i žene kao na primjer Hugo Woman, Boss Femme, Boss Nuit, Hugo Energise, Boss Orange, Hugo The Collection, Boss Jour, Boss in Motion i Hugo XX a XY i mnogo drugih.

Bezvremenski mirisi, na primjer Boss Bottled, kroz kampanje s jakim, uspješnim i galantnim muškarcima, kao što su Gerard Butler, Chris Hemsworth ili Ryan Reynolds, prenose poruku muškarcima današnjice. Ambasadori Boss Bottled uglavnom govore da su djela važnija od riječi i da junak današnjice uvijek drži svoje obećanje te da je njegova misija iskrenost i integritet zato što uspjeh bez integriteta ne znači ništa. Kažu i da to što muškarca čini boljim nije bogatstvo, nego njegovo ponašanje prema sredini u trenutku kada profit nije primaran. Brand podvlači ideju da, iako život ne možemo ostvariti bez materijalnih postignuća, ipak ćemo život ispuniti tek onda kada dajemo nešto zauzvrat.

Hugo Boss Bottled
Bitna stvar za kampanju Boss Bottled je i želja postići više te to ostvariti uz svakodnevnu marljivost i ambicioznost. Ukratko, biti junak današnjice. I to je upravo ono čemu brand Hugo Boss u svojoj biti teži. Ne samo da šije kvalitetna odijela sa smislom za pojedinost, da se u reklamama pojavljuju jaki, uspješni muškarci u savršenim odjelima, ikone, junaci, ljubavnici, već da cijelom svijetu prenese važnu poruku: nije cilj truditi se uspjeh postići, već uspjehom sam biti. I uz tu ideju rođen je i krasan miris Boss Bottled koji je zahvaljujući popularnosti doživio i nekoliko varijanti.

Hugo Boss Bottled

Boss Bottled je već od svog predstavljanja tržištu 1998. godine vrlo popularan muški miris. Osnova miriše na esencije šljive, jabuke, agruma i svježeg bergamota. Seksipil mu daju ekstrakti toplog klinčića, cimeta i karanfila. Cedar i sandalovina, u kombinaciji s vanilijom, vetiverom i ne baš tradicionalnim maslinovim drvetom, čine jaku bazu mirisa, koja se može pohvaliti impozantnom postojanošću. Takvu savršenost i kvalitetu smo od Hugo Bossa i očekivali. Ovaj miris savršeno će naglasiti jedinstvenu osobnost svakog muškarca.

Priča mirisa The Scent je nešto pikantnija. U kampanjama ne koristi muškarce sa salivenim odjelima i čvrstim principima, kakve možemo vidjeti u spotovima za Boss Bottled, te umjesto toga otkriva što se krije ispod površine. Prikazuje dvoje u luksuznoj kućnoj atmosferi i njihove čežnje i intimu. Hugo Boss parfemskom vodom The Scent intense gradi ideju da je miris jedno od najsenzualnijih čula i da često riječi nisu potrebne kako bi čovjek ostavio dojam.

I tako je The scent intense for him idealna kompozicija za senzualnog muškarca i muškarca sa stilom. Stil je ipak zasnovan na tome tko smo i kako se izražavamo. A miris je krasna točka za kraj koja će nam ukupan dojam ujednačiti. Miris poput The Scent zna kako pružiti seksipil, snagu i hrabrost. Topla kombinacija kardamoma i malo jačeg đumbira otvara se u dragocjenu maninku i lavandu. Kompozicija mirisa završava se čulnim koktelom kože, drveta i slatke vanilije.

Parfem za muškarce može krasno dopuniti miris za žene The scent intense for her. Ovaj zavodnički, cvjetno-voćni miris zavijen je u prekrasan ružičastozlatni flakon. Ima jednostavnu kompoziciju frezije, breskve, kakaa i osmanthusa, zaista miriše delikatno.

Hugo Boss The Scent

Svojim mirisima Hugo Boss poziva muškarce da shvate što su zapravo te da budu odlučni i to kažu svijetu oko sebe. Možda ovu neuništivu i jaku podršku jednog od najkultnijih brandova na svijetu današnji muškarci zaista trebaju. I upravo zbog toga je Hugo za nas pravi Boss.