SLIJEDITE SVOJ PUT

chloe intro

Sloboda, lakoća i ženstvenost načela su na kojima je Chloé osnovana prije više od 60 godina u Parizu.

Ispunite život pustolovinama i slobodom poput Gaby Aghion, osnivačice modne kuće Chloé. Ova se egipatska krojačica 1945. preselila u Francusku i učinila uštogljenu poslijeratnu modu mekom, originalnom i ženstvenom. Njezini su se parfemi prvi put pojavili na tržištu 1975., a sad su svjetski poznati.

Otkrijte parfem Chloé Signature Eau de Parfum, koji nudi lagodan, sofisticiran stil namijenjen ženama slobodnog duha s fantastičnim šikom. Ženstvenost, razigranost i seksipil – parfem je kombinacija cvjetnih nota s primjesama božura, ličija i proljetne frezije. Njegov zamaman miris obogaćen je magnolijom i đurđicom te elegantno spaja suptilne primjese toplog jantara i cedrovine.

Toaletna voda Chloé L'Eau Eau de Toilette savršen je miris za modernu ženu koja slijedi svoj put. Miris zrači iznimnom otmjenošću, spontanošću i energijom. Ova mješavina ruže i magnolije s notama jasmina i hrastovog lišaja stvara jedinstveno svjež miris koji je delikatan poput daška vjetra i iznimno upečatljiv.

Odličan parfem može čudesno utjecati na samopouzdanje. Pronađite oslobođenje u toaletnoj vodi Chloé Rose Tangerine Eau de Toilette, izrazu ženstvenosti koji nikad nije bio odvažniji i smioniji. U skladu s identitetom mirisa modne kuće Chloé, ovaj parfem odlikuje se jedinstvenom notom ruže s neočekivanim obratom nadahnutim voćem: zbog živahne, sunčane esencije mandarine miris sjaji, dok mu živopisni crni ribiz s primjesama zelenila naglašava osebujnost. Bazne note cedra i bijelog jantara ostaju u zraku i odaju dojam jednostavne, izrazito suvremene otmjenosti. Miris se nalazi u modernoj bočici s delikatnim brazdama koja je ukrašena novom narančastoružičastom vrpcom koja odgovara boji mirisa. Jamčimo da ova toaletna voda nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Kupite odmah i nagradit ćemo vas besplatnom dostavom i ekskluzivnom kozmetičkom torbicom uz svaku kupnju proizvoda brenda Chloé iznad 349 kn.

1. Vrhunac ženske otmjenosti

2. Nezaboravan nježan parfem

3. Živopisan zavodljiv miris

4. Ljupki cvjetni sastav

5. Miris koji zrači ženstvenošću

 

Autorica Jana P.