Skrenite svu pozornost na sebe na Halloween tulumu

halloween_look

Halloween je pred vratima. Doba misteriozne i sablasne atmosfere je ovdje i idealno je za organizaciju tematskih tuluma. Iskoristite priliku i isprobajte nešto drugačije. Pustite mašti na volju i kreirajte jedinstveni Halloween look! Uz ludi kostim i zanimljivu šminku, večer puna zabave može početi!

Ekstravagancija nema granica

Zaboravite na već mnogo puta viđene kostime vampira ili kostura. Ove godine odaberite nešto posebno! Ako tražite inspiraciju, mi imamo ideju za nezaboravan Halloween look! Sexy, zanimljiv i zavodljiv – look u stilu kabareta! Mi smo inspiraciju pronašli u dvadesetim godinama prošlog stoljeća te smo stvorili šminku u „flapper“ stilu, koji odbacuje decentne tonove i umjerene nijanse. Izabrali smo žarke boje, igrali se s kontrastima, a u isto vrijeme smo naglasili ženstvene linije lica.

Fokus na detalje

Uživite se u ulogu i ne zaboravite na stil plesa, grimasa i visoko naglašenih obrva u „flapper“ stilu! Jeste li primijetili da smo prave obrve prekrili slojem pudera, a „lažne“ smo nacrtali iznad njih. Naglašene obrve možete nacrtati olovkom i jači efekt napraviti s dugotrajnim tušem za oči u gelu koji se nanosi pomoću kista. Naglašene obrve i debeli sloj pudera tipični su za „flapper stil“. Detalj koji će naglasiti cijeli look može biti i jedna primjetan lažni madež ispod oka.

halloween_makeup

Kontrast

Kontrast možete napraviti kombinacijom ružičastog rumenila i plavo-sivog sjenila za oči. Za primjetan efekt, nanesite više sjenila nego što ste navikli. Na kapke i ispod oka nanesite izrazito tamne boje, a neposredno uz rubove bijelu olovku koja će otvoriti i naglasiti vaše oči.

Ne zaboraviti na ekstra naglašene usne. I kod njih je važan kontrast, ali i intenzivna, sjajna boja koja će im pružiti zavodljivi izgled i prekrasno definirati njihov oblik. Danas slobodno pretjerujte jer Halloween look to zaslužuje! Ipak je danas Halloween i tamne usne su must.

Zadnji detalji

Ekstra produžene trepavice i savršena frizura (koja imitira kratku kosu 1920-ih te je bila vrlo popularna među ženama) će biti točka na i nevjerojatnog Halloween looka. Uz prijatelje i fino piće u ruci, nezaboravna večer može početi! Što kažete, hoćete li uspjeti napraviti taj očaravajući izgled ovogodišnjeg Halloween tuluma?