Škola za ljepotu predstavlja: Look za doček Nove 2017.

Make-up za Novu godinu

Božić je iza nas. Nadamo se da ste ga proveli ugodno i u miru, kao i da ste ispod bora pronašli puno krasnih i mirisnih poklona. A sada dolazi pravi trenutak da se pripremite za posljednji party u 2017. godini - doček Nove godine. Možete ga proslaviti na razne načine, ali za oživljavanje looka za doček dobro će doći par savjeta od Notino Makeup Tutorials. Krenimo!

1. Iz palete Nude of theBalm upotrijebite bež mat sjenilo i nanesite ga na pregib oka kako biste ga naglasili. Tako ćete oči više istaknuti i uvećati.

School of beauty

2. Nakon toga, uzmite mat nijansu u boji svoga tena i nanesite je na gornji kapak i ispod obrva. Tako ćete dodatno istaknuti oči. 

School of beauty

3. Pomoću olovke za oči od branda Artdeco, iscrtajte mačkastu liniju uz koju će vaš pogled postati senzualan. 

School of beauty

4. Preko linije potom nanesite šljokice u olovci također od Artdeco. Olovka za oči ima i četkicu, tako da ćete šljokice nanijeti bez problema i na trepavice. S obzirom na novogodišnje raspoloženje, šljokice su čak i neophodne, tako da ih se ne morate bojati. ;)

School of beauty

5. Na kraju, istaknite trepavice maskarom koja će ih dobro uviti. Mi smo upotrijebili 2000 Calories mascara od branda Max Factor. Potom, na obraze nanesite rumenilo koje ne mora biti suviše jako, ali će vašoj koži pružiti blago prirodan ten. Preporučujem rumenilo Lasting Finish od Rimmel u nijansi Madeira. 

School of beauty

6. Pošto oči kod ovakvog izgleda nisu baš jako našminkane, za usnice možete upotrijebiti jaki ruž kao na primjer ovaj od theBalm i nijansu Loyal. Kako bi se šljokice na usnama održale, na cijelu površinu nanesite gel za ispod šljokica od Pierre René.

School of beauty

7. Na kraju, nanesite šljokice od branda Artdeco zahvaljujući kojima ćete postati kraljica partyja!

School of beauty

8. Nemojte zaboraviti svoju kreaciju fiksirati kvalitetnim učvršćujućim sprejem, kao što je na primjer Infallible od L'Oréal Paris. Nokte također možete „obući” u svečani lak, i to u svečanu nijansu Diva od Artdeco.

Uživajte u partiju i sve najbolje u 2018. godini želi vam Notino! 

School of beauty