Recenzije: Top 5 najboljih maskara

najbolje_maskare_by_Terry

Obratili smo se blogerici Terry koja je za vas odabrala svojih pet omiljenih maskara. Maskare koristi već duže vrijeme i s njima je jako zadovoljna.

Je li jedna od njih i vaša?

Najbolje maskare

najbolje_maskare_by_Terry

5. Avon True Colour

Ova Avonova maskara je idealna za sve koji vole prirodniji način šminkanja. Trepavice su naglašene i produžene, ali ne previše. Efekt je blag.

4. Rimmel Wonder'Full Wake Me Up

Mislim da je ovo najmirisnija maskara koju poznam. Sadrži ekstrakt krastavca za hidrataciju i jačanje trepavica. Wonder'Full Wake Me Up maskara lijepo naglašava trepavice, te je idealna za žene koje također preferiraju prirodan look.

3. Loreal Paris Volume Million Lashes

Ako tražite maskaru koja će naglasiti, a istovremeno i lijepo raščešljati trepavice, Volume Million Lashes je pravi izbor za vas! Četkica lagano raščešljava od korijena do vrhova, razdvajajući svaku trepavicu i savršeno ih naglašava. 

2. Avon Mark

Za svakog tko čezne za volumioznim trepavicama, ova maskara je idealna. Trepavice su naglašene i guste, a nisu slijepljene. Četkica maskare Mark je veća od prosječne i ne preporučujem je za kratke trepavice.

1. Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter

Za mene je ova maskara kraljica svih maskara. Ja imam duge, ali ravne trepavice i za uvijanje sam uvijek morala koristiti uvijač za trepavice. Ovo malo čudo mi lijepo uvije trepavice koje tako izdrže cijeli dan, a još im doda i volumen. Nakon nekoliko tjedana korištenja, trepavice su se počele same uvijati. Četkica je primjereno velika te je prikladna i za kratke trepavice.