Prvi put ispod drvca

Posebni božićni pokloni

Božić će ove godine biti zaista bogat. Najpoznatiji kreatori parfema donose nam nove i svježe mirise koji će obradovati svakog poklonika ljepote. Poznato nam je iz iskustva da odabir pravog parfema za svoju dragu polovicu često veliki izazov. Sve prepustite nama i odaberite jedan od neizvikanih parfema s našeg popisa za 2017. godinu.

TOP novosti u svijetu parfema za 2017. godinu

Predstavljamo vam neodoljive nove parfeme koje još nitko do sada nije dobio za Božić. Svojima voljenima možete darovati nešto jedinstveno, a pritom od provjerenog i svjetski poznatog branda.

Calvin Klein Obsessed

Novost iz radionice CK je idealan poklon za zaljubljene parove. Samo blago podsjeća na dizajn klasičnog parfema Obsession. Njegova kompozicija prepletena je poput zagrljaja prepunog ljubavi. Zapravo, u srcu Obsessed for Her se krije muževna paprat, a u Obsessed for Him nježna ženska vanilija. Mirisi predstavljaju dualnost i kontrast između muževne snage i ženske nježnosti. Ženski miris potom dopunjavaju cvijeće i mošus, a muški ambrox, kardamom i grejp.

Obsessed

 

Gucci Bloom

Kreativni direktor tvrtke Gucci, Alessandro Michele, u suradnji s proizvođačem parfema Albertom Morillasom, u kolovozu prošlog ljeta predstavio nam je nov miris za žene, koji podsjeća na rascvjetani vrt. Gucci Bloom je zaista jedinstven miris koji se sastoji od četiri pažljivo kombinirane komponente i to: grma kozja krv, tuberoze, jasmina arapskog i Orris Root ili korijena perunike. Sladak i svjež cvjetni veo donosi potpuni čulni vatromet. Nositeljicu mirisa obavit će divlji i šaroliki miris, njena ženstvena nježnost bit će više izražena.

Hugo Boss The Scent

Hugo Boss je 2017. godine predstavio novu parfemsku vodu The Scent for Her i toaletnu vodu The Scent for Him. Oba mirisa odmah su stekla naklonost žena i muškaraca i to zahvaljujući majstorski kreiranoj i šarmantnoj kompoziciji. The Scent za žene je moderno blijedo ružičaste i zlatne nijanse, krasno se ističe na polici i plijeni aromom breskve, frezije, osmanthusa i kakaa. Muška, poput jantara obojana inačica, između đumbira i kože skriva i esenciju maninke sa svojstvima afrodizijaka te je tako za svakog muškarca jednostavno unikatna i nezaboravna.

Hugo Boss The Scent

Lancome La vie est belle

L’Eclat L’Parfum Lancome, francuski legendarni brand parfema i kozmetike , predstavlja novi parfem u omiljenoj kolekciji La vie est belle, L’eclat L’Parfum for her. Pored krasne i svečane bočice, nova je i kombinacija bergamota, jasmina i narančinih cvjetova s vanilijom, sandalovinom i bijelim cvjetovima. Ova orijentalno-cvjetna kompozicija je osjetno dublja, slađa i odvažnija u usporedbi s klasičnom verzijom La vie est belle.

Escentric Molecules no. 4

Escentric Molecules No 4 je minimalistički, uniseks parfem iz radionice postmodernističkog proizvođača parfema Geze Schoena. Sadrži jednu jedinu i čistu mirisnu molekulu pod nazivom Javanol koja navodno najviše podsjeća na prozračnu sandalovinu. Miris se ističe postojanošću i jasnim senzualnim doživljajem. Ako se još niste upoznali sa niche parfemima Escentric Molecules, ovaj Božić je idealna prilika za to.

Dolce&Gabbana The One Eau de Toilette

The One Eau de Toilette je nova verzija ovog senzualnog mirisa s karakterom iz radionice Dolce&Gabbana. Tajanstvena kompozicija se sastoji od pažljivo odabrane kombinacije mnogobrojnih mirisnih tvari, a od parfemske vode se razlikuje po prije svega toplijoj osnovi i više puderastoj nijansi. Srce obogaćeno egzotičnim ylang-ylang upotpunjuje osnova od jantara, vetivera, mošusa, mahovine i vanilije. Očaravajući i senzualni ženski miris osmislio je legendarni proizvođač parfema Michel Girard.

Mugler Aura

Izuzetan miris iz radionice Thierrya Muglera inspiriran je samim srcem prirode. Drvenaste note se senzualno prepliću s cvijetom narančinog drveta, rabarbarom i vanilijom. Miris podsjeća na sve što u prirodi volimo, kompozicija bilja i drveta je zaista vrlo postojana. Još uvijek niste sigurni? Mugler Aura pronaći ćete u prekrasnom smaragdno-zelenom flakonu u obliku srca.

Dolce & Gabbana Light Blue

Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense

Pokažite svijetu da ste jedno za drugo i odlučite se za novi miris za parove od Dolce&Gabbana. Light Blue Eau Intense for Her sastoji se od zanimljive kompozicije limuna, jabuka Granny Smith, jasmina i nevena. U njegovoj osnovi se osjećaju jantar i mošus. Tvorac, Olivier Cresp, umanjio je agrumsku notu klasične verzije i dodao jaču cvjetnu aromu. U Light Blue Eau Intense Pour Homme iz radionice Alberta Morillassa ponovno ćete osjetiti mandarinu i grejp uronjene u morsku vodu sa smrekom, mošusom i drvetom jantara. Rezultat je nezaboravni i impresivni miris.

Mora se priznati da je 2017. godina donijela jedinstvene mirise. Koji od njih biste željeli pronaći pod drvcem?