Prekrasno tijelo u dva koraka - u samo dva tjedna!

Eisenberg 

Iako je kalendarski ljeto još daleko, već su počele pripreme kako bi izgledali i osjećali se odlično na plaži. Kako bismo vam pomogli da zablistate, za vas imamo novitete branda Eisenberg: preparate za učvršćivanje, mršavljenje i detoksikaciju cijeloga tijela. Pripremite se, jer predstavljamo Eisenberg rutinu za tijelo u dva koraka!

Mlohava koža, celulit i vidljivi trbuh kao da nisu postojali tijekom zime, ali s toplijim vremenom i kraćom odjećom, izgleda kao da nam preko noći treba čudo. Počinjemo s lakšom i umjerenijom prehranom, pijemo više tekućine, počinjemo s aerobnim vježbama (kako bi tijelo sagorjelo masnoće, ispralo limfni sustav te se koža zategla), i tražimo preparativne proizvode koji će nam pomoći u dostizanju cilja, na primjer Eisenberg Trio-Moleculaire®. Kao prvi korak idealne su Cryoform gel krema ili Body Refining serum, a za drugi Body Lifting Treatment.

1a Cryoform
Ova gel krema na bazi krioterapije (uklanjanje masnih stanica pomoću lokalnog zamrzavanja) pomaže smanjenju celulita, koži vraća čvrstinu i zaustavlja njezino starenje, a može se koristiti i kao dio detoksikacije cijeloga tijela. Funkcionira po sistemu limfne drenaže: potiče cirkulaciju i limfni sistem, te pomaže u otklanjanju štetnih tvari iz tijela, zahvaljujući kofeinu, kamforu, eukaliptusu i prvoklasnoj anti-ageing tehnologiji Trio-Moleculaire®.
Rezultati: Kremu je potrebno dobro umasirati svako jutro i večer, a prvi rezultati mogu se očekivati već nakon dva tjedna (čak i ako se koristi samostalno)!
 
1b Body Refining Serum
Svojim intenzivnim lifting učinkom ovaj serum pomoći će vam u oblikovanju problematičnih dijelova. Pomaže prilikom procesa lokalne lipolize (razbijanja i eliminacije masnih stanica), te zahvaljujući učincima drenaže, odstranjuje suvišnu vodu iz tijela. Bez obzira želite li poboljšati izgled ruku, trbuha ili stražnjice i bedara, uspjeh je zagarantiran. Uz to, podupire proizvodnju endorfina, što pridonosi boljem raspoloženju i zadovoljstvu. Trio-Moleculaire® pomaže da koža izgleda mlađe.
Rezultati: Umasirajte serum svako jutro i večer, uvijek prije nego što nanesete mlijeko za tijelo (ili preporučeni Body Lifting Treatment). I ovdje je napredak vidljiv već za dva tjedna!
 
Eisenberg Shape up
 
2 Body Lifting Treatment
Kako bi naglasili rezultate postignute boljom prehranom, vježbanjem i prethodnim tretmanima, preporučujemo Body Lifting Treatment. Antioksidansi (vitamina E i C) i Trio-Moleculaire® imaju anti-ageing učinke i pomažu pri regeneraciji i zaglađivanju kože. Oligopeptidi iz zelene mikroalge pomažu elastičnosti kože te pomažu u smanjivanju strija.
Rezultati: Nakon četiri tjedna samostalne upotrebe možete se veseliti zategnutijoj koži. Body Lifting Treatment možete kombinirati s ranije spomenutim proizvodima kako biste postigli još bolji učinak!