Parfemi za rođene u znaku Škorpiona - naši prijedlozi

Horoskopski znakovi

Škorpion je osmi horoskopski znak i ubraja se u skupinu vodenih znakova. Škorpioni su u stanju da suosjećaju s drugim ljudima, pa i sami obiluju velikom dozom osjećajnosti. Rođeni u ovom znaku privlači sve što je skriveno. To je jedan od razloga zašto uspijevaju razotkriti tajne. Od Škorpiona je teško nešto sakriti, ali sami nisu spremni previše otkriti. Malo kada ćete saznati što se u njima odigrava. Imaju blizak odnos prema ezoteriji, ali i prema seksualnosti. Često ih zanima i smrt zato što je obavijena velom tajnosti. Otporni su i imaju dobru sposobnost regeneracije. Pozitivna strana je i njihova jaka volja.

U problematične osobine Škorpiona ubraja se osvetoljubivost i nespremnost za opraštanjem. U osveti su surovi zato što uspijevaju da „namirišu” situaciju kada će njihova meta biti najranjivija i kada će je najviše zaboljeti. Njihov crno-bijeli pogled na svijet može dovesti do komplikacija. Ponekad Škorpioni imaju tendenciju pokazivati ljubomoru, kao i manipulirati drugima. Jasno je da se znak Škorpion mora fokusirati na svoje pozitivne osobine i vještine.

Mada se ne mogu ignorirati ni slaba mjesta koja treba dobro razumjeti i probati s njima izaći na kraj što je moguće bolje. To se može postići na razne načine. Jedna od mogućnosti je i odabir idealnog parfema. I miris zapravo nosi određenu energiju koja čovjeku može pomoći.

Parfemi za žene rođene u znaku Škorpiona - naši prijedlozi

Žene rođene u znaku Škorpiona obavija tajanstveni magnetski fluid koji će pojačati parfem Tom Ford Black Orchid. Njegova esencija će doprinijeti kombinaciji zavodljivosti, razigranosti i čežnje za svim onim što je novo i zanimljivo, što donosi život.

Ekskluzivni parfem Yves Saint Laurent Black Opium nudi priliku da svijetu pokažete više od ženskog unutarnjeg svijeta koji je inače kod Škorpiona duboko skriven. Tako ćete zainteresirati svoju okolinu i istovremeno dobiti priliku da u životu uživate punim plućima. Njegovoj esenciji ne nedostaje ni senzualnost bez koje ne može nijedna žena rođena u znaku Škorpiona.

Parfemi za škorpione

Parfemi za muškarce rođene u znaku Škorpiona - naši prijedlozi

Škorpioni vrlo čeznu za tim da svoj život žive punim plućima i da otkrivaju sve skriveno. Ovo je često povezano s rušenjem raznih granica. I baš na takav način će vas oraspoložiti parfem Hugo Boss Hugo Man Extreme. Njegov miris će također pojačati vašu muževnost i karizmu. Zahvaljujući ovom parfemu osjećat ćete se neprestano svježe i slobodno.

Noć je za većinu Škorpiona prirodno okruženje koje će im omogućiti da pokažu svoje lice. Upravo noću je moguće ostvariti svoje čežnje i čulne predstave. Na ovakvim valovima funkcionira i parfem Hugo Boss Bottled Night. Sadrži miris ananasa, limuna, sandalovine i badema. Uz ovaj parfem se nikada nećete dosađivati i uvijek će vas očekivati nešto uzbudljivo.