Parfemi za rođene u znaku Jarca - naši prijedlozi

Parfemi za znak Jarac

Jarac je deseti horoskopski znak, pod utjecajem je zemlje. Njegove glavne osobine su ambicioznost, praktičnost i ustrajnost. Čovjek rođen u znaku Jarca ne odustaje od svojih ciljeva i strpljivo čeka rezultat. Postupa ozbiljno i odgovorno. Na Jarce se uglavnom možete osloniti. Vrlo su marljivi i ne nedostaje im ambicioznosti.

Slabije strane Jarca su manjak empatije i suosjećanja. Jarci ponekad djeluju odveć kruto i bezobzirno, što njihova okolina ne podnosi najbolje. Mogu imati problema s opuštanjem te ne moraju biti najzabavnije društvo.

Poput ostalih znakova i Jarac treba jačati svoje pozitivne osobine i vještine. Sa slabim stranama je potrebno direktno suočavanje i pokušaj pronalaženja najboljeg rješenja. Do njega se može doći na razne načine. Jedna od mogućnosti je i odabir idealnog parfema. I miris zapravo nosi određenu energiju koja čovjeku može pomoći.

Ideje za parfeme za žene rođene u znaku Jarca

Znak Jarac ne voli previše eksperimentirati, više voli tradiciju i zahtjeva kvalitetu. Sve ove atribute ima svjetski poznati brand Chanel. Iz njihove ponude za žene odličan je parfem Chanel Coco Mademoiselle koji podržava žensku prirodnost i samopouzdanje. Njegova esencija u potpunosti oslikava vašu osobnost.

Parfemi za žene rođene u znaku Jarca

Svakoj ženi ponekad dobro stoji romantika, nježnost i zaljubljenost. Za praktični i zemljani znak Jarca ovo važi dvostruko. Upravo zato nam se nudi parfem Calvin Klein Eternity Moment koji će podržati i vašu ženstvenost. Njegova esencija sadrži liči, božur, malinu i ugodan miris ružinog drveta.

Ideje za parfeme za muškarce rođene u znaku Jarca

Ambiciozni Jarac želi biti uspješan u svim svojim djelatnostima. Za to je ponekad potrebna veća mjera elegancije i kavalirski pristup. U tu svrhu može pomoći parfem Armani Eau de Cedre. Kvalitetni parfem sadrži miris agruma i biljaka. Esencija je zasnovana na cedru, kardamonu i kuminu.

Parfemi za muškarce rođene u znaku jarca

Veća mjera opuštenosti i oslanjanje na vlastite instinkte je upravo ono što je potrebno muškarcu rođenom u znaku Jarca (bar ponekad). Upravo to su glavni razlozi za isprobavanje parfema Hugo Boss Boss In Motion. U ostale pluseve ubraja se podržavanje samouvjerenja i aktivnog života. Parfem se može koristiti i na poslu i u slobodno vrijeme.