Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine: Recite zbogom masnoj koži i proširenim porama!

     

    mastná pleť

    Imete li ponekad osjećaj da ste na svoju masnu kožu lica isprobali baš sve? A rezultat je bila neugodna napetost i nadraženost lica, a lice Vam je svejedno nakon jednog sata bilo sjajno? Neutrogena predstavlja liniju Visibly Clear Pore & Shine koja je puna svježe limete i mandarine. Klinički testovi obećavaju 77% smanjenje lučenja sebuma, matiranje kože i sužagvanje proširenih pora.

    Gel za čišćenje Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine

    Gel nas je na prvi pogled zaintrigirao svojom zelenom bojom koja podsjeća na egzotično voće. A upravo to ćete naći u samom gelu. Svježi mirisi limete i mandarine će Vašoj dnevnoj rutini čišćenja lica dati drugu dimenziju. A što se tiče sastojaka, ne zaboravimo napomenuti salicilnu kiselinu koja je poznata po svome učinku na sebum i pomaganju u zarastanju nepravilnosti na koži. Što u borbi protiv masne i problematične kože lica čini kamen temeljac.

    Neutrogena Visibly clear gel

    Gel se u kontaktu s vodom mijenja u pjenu koja se jednostavno nanosi na kožu i koju također vrlo lako isperete. A rezultat? Osjećaj svježe i čiste kože, matiranje, smanjenje i sužavanje pora. 

    Piling za lice Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine

    Nanošenje pilinga je stvarni doživljaj. Ne samo da gel preksrano miriše, ali na vrlo ugodan način masira kožu lica. Piling, sadrži i ulja ricinusa i jojobe koja imaju puno pozitivnih učinaka na kožu npr. pomažu kod zarastanja kože, umiruju, regeneriraju i hrane kožu. Piling znači u isto vrijeme čisti i njeguje o vašoj koži.

    Neutorgena visibly clear peeling na obličej

    Piling će učiniti Vaše lice izrazito mat i glatkim. A to što je uistinu važno: na nadražuje, nemate osjećaj napetosti kože i ne isušuje kao većina sredstava za masnu kožu lica.

    Naš zaključak?

    Gel i piling Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine sigurno vrijedi isprobati. Mat efekt lica puno duže traje nego kod uobičajenih sredstava. Pore postaju sitnije, a koža je mekana i ugodna na dodir. Zahvaljujući jednostavnom nanošenju i nevjerojatno ugodnom mirisu svaki dan ćete uživati prilikom čišćenja lica. 

    Menu