Najbolji pokloni za djecu

Svaki roditelj je u nedoumici dok bira savršene božićne poklone za djecu. Kako roditelji ne bi ostali praznog novčanika na dulje vrijeme, vrlo često moraju birati između onoga što dijete želi i onoga što mu je zaista potrebno. Srećom, mi u Notinu smo pripremili popis korisnih stvari koje će najmlađima biti privlačne, a Božić učiniti jednostavno čarobnim.

Pokloni za djecu

Božićni pokloni za dječake i djevojčice

Voli li vaša djevojčica princeze iz Frozen, a dječak crtić Auti Disneyja? Ili obrnuto  ? Kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno za dječje higijenske potrebe s motivima njihovih omiljenih junaka iz crtića. Dakle, ispod drvca bit će i nešto korisno, ali u isto vrijeme i atraktivno za potrebe svakog djeteta. Djeca će tako naučiti da vode brigu o sebi i u isto vrijeme će se zabavljati!

Uz čarobnu četku za kosu s cvjetićima Magic Flowerpot od tvrtke Tangle Teezer, češljanje može postati omiljena aktivnost. Raščešljava kosu bez čupanja, ugodna je za osjetljivo dječje vlasište. Pranje zuba vrlo često podsjeća na dvoboj „tko je jači”. Poklonite svom djetetu električnu četkicu Frozen Philips Stages Power, te se više nećete morati boriti dva puta dnevno. Uz četkicu ćete dobiti i pernicu za olovke na poklon. Frozen ćete pronaći i u kolekciji šest balzama za djecu od tvrtke Lip Smacker. Vaše dijete jedan uvijek može imati uz sebe u džepu ili ga može pokloniti prijateljima na školskoj priredbi. 

Kupanje će postati zabavno uz gel za tuširanje Minions Air Val Minions Shower Gel 3D. Inspirirajte se i bogatom ponudom poklon setova za djecu branda EP line, na primjer, poklon set Spiderman ili Autići i mnogim drugim. U slučaju da vaše zlato odbija izaći iz kuće bez svoje omiljene Barbie lutke, toaletna voda Barbie Eau de Toilette za djecu spasit će vas hirovitog napada.

Poklon setovi za djecu

Božićni pokloni za tinejdžere

Iako se čini da je udovoljiti svom ćudljivom tinejdžeru nadljudski zadatak, ne možete pogriješiti uz nešto popularno i u trendu. Probajte s omiljenim setom mini parfema od tvrtke Victoria Secret. Za mlade kavalire, koji bi htjeli ostaviti dobar dojam već sada, imamo poklon set mirisa Jacadi Jeune Homme. Ovaj krasni miris za djecu dolazi u kompletu s modernim ručnim satom. A što pokloniti maloj dami koja hoće mirisati poput mame? Za nju imamo Disney Hello Kitty miris za djecu u kompletu s kutijom za užinu. Dug i topao zagrljaj je zajamčen! A ako uz to dodate i Hello Kitty gel za tuširanje od tvrtke Avon, budite sigurni da će se oči zacakliti od sreće.

Statistika kaže da samo 7 od 10 odraslih u djetinjstvu usvoji zdrave navike dentalne higijene koje potom i trajno zadrži u odrasloj fazi. Najbolji poklon koji možete svojem djetetu dati je naučiti ga pravilnom čišćenju zuba uz soničnu četkicu Philips Sonicare za djecu s funkcijom Bluetooth. Ova moderna četkica dolazi sa specijalno dizajniranom edukativnom aplikacijom koja kroz igru uči pravilnu tehniku čišćenja i zadržava pažnju nemirnog djeteta.

Poklon setovi za djecu

Popularan izbor su i parfemi bez alkohola koji će obradovati uglavnom djecu koja vole oponašati roditelje. Brand EP Line za svakoga nudi ponešto, ovisno o tome koji crtić je kod vas doma u trendu. Pogledajte našu ponudu mirisa za djecu i ostalih sitnica koji će dobro doći i u čizmicu za Svetog Nikolu.

Najomiljeniji poklon setovi za djecu su poklon setovi EP Line Frozen, koji nude izbor između kombinacija toaletne vode i gela za tuširanje ili torbice, balzama za usne, sjaja za usne i džepnog zrcala. Naše male ljubitelje Štrumfova sigurno će obradovati set toaletne vode i gela za tuširanje The Smurfs Blue Style Brainy. Nemojmo zaboraviti ni set šampona i gelova za tuširanje za obožavatelje junaka Marvel od Amiranda Avengers.

A sada s olakšanjem odahnite i u predstojećem božićnom ludilu naoružajte se poklonima koji će vašu djecu zaista usrećiti. Jedino na što morate pripaziti je da ne zagori večera za Badnju večer. Međutim, sigurni smo da sve imate pod kontrolom!