Najbolji parfemi za zimu 2018./2019.!

Prvi snijeg najavljuje zimu i idealno je vrijeme za promjenu mirisa. Koji su najbolji parfemi za nadolazeće hladno razdoblje? Imamo nekoliko ideja za vas i za njega.

parfemi_za_zimu

 

ZA VAS

Strastvena i neovisna

Armani Sì Passione je pun emocija, ženstvenosti, strasti te je idealan kako za dan tako i za večer. S njim ćete uvijek zablistati. Otvara se mirisnim notama crnog ribiza, kruške i ružičastog papra. U srcu se nalaze ruža, heliotrop i opojni jasmin, a bazu do savršenstva dovode cedar i vanilija. Neodoljiv na prvi miris!

Profinjena i elegantna

Apsolutna novost je Bottega Veneta L´Absolu. Intenzivni, cvjetni, chypre miris koji kao da je stvoren za hladnije dane. Otvara se s bergamotom i ružičastim paprom dok u srednjim tonovima dolazi do izražaja arapski jasmin. U bazi se kriju ambroksan, koža, pačuli i vanilija. Ovaj miris je luksuzan, elegantan i savršeno profinjen.

Neodoljiva i tajanstvena

Topli, slatkasti orijentalni miris Boss The Private Scent Accord je za sve žene koje dobro poznaju tajne zavođenja i ne boje ih se iskoristiti kao svoje oružje! Sočna mandarina privlači pažnju, a nakon nje se otvaraju mirisne note kave i mirisnice kako bi na kraju prepustile svoje mjesto kakau i tonka grahu. Savršen je za večer i posebne prigode ! P.S. Postoji i varijanta za muškarce, ali o tome ćete saznati malo kasnije.

Moderna i dinamična

Za ženu koja ima jasan cilj, koja je neukrotiva i nezaustavljiva, idealan je novi parfem Burberry Her. Slatkasto-voćni spoj ribiza, maline i kupine zamjenjuje se mirisnim notama jasmina i ljubičice, a bazu čine ambra, drveni tonovi i mošus. Miris nadahnut atmosferom Londona, savršen za žene koje vole biti u centru pažnje!

Samouvjerena i lijepa

Cvjetno-voćni miris Cacharel Yes I Am je utjelovljenje simbola Femme Fatale. Naglašava prirodnu ljepotu i seksipil, te daje dozu senzualnosti. Odličan je i za dnevne i za posebne prilike. Na vama je kad ćete ga nositi!

ZA NJEGA

Senzualan i energičan

Armani Acqua di Giò Profumo predstavlja luksuzni i izvanredno senzualni miris za muškarce. Flakon jednostavnih linija podsjeća na talisman napravljen od crnog minerala, a sam miris nadahnut je snažnim i dubokim oceanom. Prepun je morskih tonova, ali i bilja (kadulja ili ružmarin) koje zajedno stvaraju harmoničnu cjelinu prikladnu za cijeli dan.

Nezaboravan i seksi

Kao i njihovi parfemi prije, novi miris Hugo Boss Boss The Scent Private Accord postao je pravi hit! Ovaj miris predstavlja sve što očekujemo od princa na bijelom konju - eleganciju, seksipil, malo iznenađenja, prstohvat tajanstvenosti i puno muževnosti. Drveno-orijentalni miris prikladan je za večernje i posebne prilike, odnosno za svaki njegov sastanak s vama!

Karizmatičan i hrabar

Nekonvencionalni muškarac koji se ne boji prelaziti preko prepreka i pomaknuti svoje vlastite granice će sigurno cijeniti novi miris JOOP!: JOOP! Wow!. Riječ je „samo“ o toaletnoj vodi, međutim njena karizma će vas oboriti s nogu. Orijentalni miris s bergamotom, kardamomom i drvenastim tonovima tonkovca ili drveta kašmira će zauvijek ostati utisnut u vašem pamćenju…