Najbolji parfemi za žene: Top 10 parfema za žene

Top parfemi

Tisuće parfema, tisuće različitih mirisa. Nije ni čudo da se izbor onog pravog često dosta odulji. A tek kada parfem birate za poklon i nemate pojma hoćete li pogoditi ukus sretnice? Samo bez panike. Odabrali smo za vas najomiljenije parfeme za žene, s kojima nikada nećete pogriješiti.

Najomiljeniji parfemi za žene

Karakteristični, elegantni, zavodljivi i u isto vrijeme nježni. Ovih 10 najprodavanijih parfema za žene postali su bestseler koji ne zastarijeva i koji nikada neće izaći iz uporabe. Dozvolite da vam ih predstavimo.

Chloé Chloé

Predivni cvjetni puderast miris Chloé Chloé na tržištu se pojavio 2008. godine i u tren oka je postao jedan od najomiljenijih mirisa za žene ikada. Osvojit će vas i samim dražesnim flakonom s mašnicom. Unutra je skrivena kombinacija najsenzualnijih cvjetova: ruže, frezije, đurđice i magnolije. Neodoljiva i elegantna kombinacija!

Giorgio Armani Acqua di Gioia

Pomirisati parfem Giorgio Armani Acqua di Gioia je kao da punim plućima udahnete svježi morski zrak. Sjetite se nezaboravnih doživljaja s ljetovanja na moru! Osvježavajuća metvica i agrumi polako će se smjenjivati s blagim mirisom cvjetova uz trunčicu pikantnog papra. Sve ovo u krasnom flakonu čiji oblik je inspirirala kapljica vode.

Lancome La Vie Est Belle

Tri godine osmišljavanja sastava, tri priznata francuska majstora u proizvodnji parfema i oko 5 000 verzija mirisa iz kojih je rođena ova najdelikatnija mirisna kompozicija. Lancome La Vie Est Belle predstavlja istinski dragulj među parfemima za žene. Prepustite se mirisu sočnog dodira ribizle, cvjetnim esencijama jasmina i perunike, uz ugodnu i slatku pralinu za kraj! Zaštitno lice ovog mirisa je glumica Julia Roberts.

Giorgio Armani Si

Luksuzni parfem Giorgio Armani Si ima neodoljiv cvjetno drvenast miris uz izrazitu notu crne ribizle i vanilije. Zaštitno lice posudila je fantastična Cate Blanchett. Recite „Si” i uronite u ovaj magnetno privlačan miris osobitog talijanskog stila.

Calvin Klein Euphoria

Doživite neodoljiv dodir Orijenta u modernom ruhu. Fascinantan miris Calvin Klein Euphoria zasluženo je na ljestvici najboljih parfema za žene. Odmah nakon predstavljanja 2005. godine osvojio je prestižnu nagradu Fifi za najbolji luksuzni parfem za žene za tu godinu. Probajte i doživite pravu euforiju.

parfemi

DKNY Be Delicious

Svježi voćni miris DKNY Be Delicious perfektan je izbor ne samo za proljeće i ljeto. Sočan miris jabuke i krastavca polako smjenjuju ugodni cvjetni tonovi i na kraju blaga drvenasta osnova. Uronite u atmosferu pulsirajućeg New Yorka koji je poslužio kao inspiracija za ovaj jedinstveni miris.

Hugo Boss Boss Ma Vie

Moderan cvijet kaktusa, romantična ruža i jasmin, a na kraju topli drvenasti tonovi. Fantastičan Hugo Boss Boss Ma Vie u ružičastom flakonu tržištu je predstavljen 2014. godine, a žene diljem svijeta ga jednostavno obožavaju. Upoznajte njegove blage i fine esencije.

Yves Saint Laurent Black Opium

Topao, pikantan, izrazit. Miris Yves Saint Laurent Black Opium u sebi skriva aromu kave, vaniliju i ružičasti papar. Vrlo neuobičajena kombinacija koja djeluje pomalo mistično. Savršeno pogodna, prije svega, za večernje prigode.

Lacoste Pour Femme

Lacoste Pour Femme je spontan i stimulirajući miris sa cvjetnim srcem, puderastim tonovima ljubičice i energičnim paprom. Karakterizira ga lakoća i svježina, osobine tako tipične za brand Lacoste. Kod miljenica ovog mirisa ističe ženstvenost i senzualnost.

Cerruti 1881 pour Femme

Prepustite se valu koji će vas odnijeti u mirisnu Toskanu, uronite u opojne esencije cvjetova ljubičica, naranče i perunike u kombinaciji sa izrazitim tonovima dragocijenog drveća! Cerruti 1881 pour Femme je živopisan i egzotičan miris, odličan ne samo za jesen i zimu, već i za ostala godišnja doba.