Najbolji parfemi 2019.

najbolji_parfemi_za_zene

Najbolji parfemi za žene u 2019.

Dior Joy i reizdanje Miss Dior

Sve je započelo na jesen kada je na svijet došao parfem Dior Joy by Dior, pun radosti i svijetla, ljubomorno skrivajući, u svome srcu, jasmin i dragocjenu ružu iz Grassea. Upravo je cvjetna esencija, posebno ruža, postala nezamjenjiv dio ovog parfema. Već nam je u siječnju Dior predstavio novu deliciju - reizdanje toaletne vode Miss Dior, karakteristične po ruži iz Grassea, koja je još bolja od svoje originalne verzije iz 2013.

Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie

Među najbolje parfeme za žene u 2019. spada i Kenzo, s novom interpretacijom svog klasičnog mirisa „crvenog maka“. Njegovo ime Flower by Kenzo Eau de Vie slavi život, sreću i strast. I u ovom parfemu će se naći mirisne note ruže, ovog puta bugarske ruže.

Burberry Her

Pomirišite Burberry Her, nesputani miris pun života, koji se otvara mirisnim notama crnog ribiza, maline i kupine, dok u srcu dominiraju ljubičica i jasmin. U bazi se isprepliću drvene note, mošus i jantar.

JOOP! Wow! for Women

Voće je druga najvažnija mirisna esencija ove godine, a mi preporučujemo JOOP! Wow! For Women u čijoj bazi se isprepliću malina s ružom te božura s bijelim mošusem. Ovaj senzualni, cvjetni miris idealan je za žene koja znaju što žele, jer miris svijeća ne obilježavaju samo nježnost i krhkost!

Najbolji parfemi za muškarce u 2019.

Muški parfemi koji će vas natjerati na grijeh u 2019. sadrže mirisne note citrusa i metvice. Obilježava ih čistoća, energija te su stvoreni za muškarce koji znaju što žele.

Burberry Mr. Burberry Indigo

Mr. Burberry Indigo otvara se mirisnim notama grejpa, limuna, bergamota i ružmarina. U srcu se nalaze metvica, kadulja, vodene note, čaj i ljubičica dok se baza otvara hrastovom mahovinom i jedinstvenom mirisnom notom Iso E Super. Jedinstven je i ne mora se pretvarati, jednostavno rečeno, najosobitiji muški parfem!

Hugo Boss Hugo Reversed

Hugo Boss je svojim parfemom Hugo Reversed i minimalističkim flakonom napravio savršen korak unaprijed u odnosu na svoj klasičan dizajn. Otvara se grejpom i kalabrijskim bergamotom, na što se nadovezuju ružmarin i jedinstvena molekula Pamplewood, kojom se drvenasto-citrusne note nastavljaju, a sve to zaokružuje egzotičan haićanski vetiver.

Salvatore Ferragamo Uomo Signature

Salvatore Ferragamo i njegov Uomo Signature također sadrži citruse. Ovaj parfem odvest će vas na putovanje Orijentom svojim mirisnim notama ružičastog papra, cimeta, kardamoma, pačulija i pečenim zrnima kave. Idealna kombinacija za večernje prigode.