Najbolji božićni pokloni za tradiciju zvanu Secret Santa!

Secret Santa

Odaberite najljepše božićne poklone za Secret Santu!

Poklanjanje je jedna od globalnih tradicija koja nam je svima zajednička, bez obzira na vrstu blagdana koji obilježavamo. Vjerojatno ste već počeli razmišljati o poklonima za svoju obitelj i prijatelje. Međutim i do nas je stigla zabavna tradicija poklanjanja u kolektivima, na primjer među kolegama. Poklon biramo prema osobi koja ga treba dobiti. Potrebno vam je par korisnih savjeta pri izboru pravih božićnih poklona za igru Secret Santa? Naš popis poklona pomoći će vam bilo koga da izvučete.

Kako izgleda igra Secret Santa?

Igru Secret Santa često igraju članovi obitelji, prijatelji, a najviše kolege na poslu! Po tradiciji, svatko iz kolektiva odabere jednog kolegu kojemu će pripremiti poklon, pritom njegov izbor ostaje tajna. Odmah nakon što se pokloni uruče, prijatelji i kolege pokušavaju pogoditi tko ih je darivao! Tijekom igre je vrlo važno pogoditi kakav je tip osobe naš izabrani kako ne bi došlo do promašaja. Prema pravilu, poklon ne bi trebao biti previše osoban, previše jeftin niti previše skup.

Secret Santa

Za vašeg šefa

Ako u igri izvučete svoga šefa, to može biti vrlo nezahvalno. Ali, ne bojte se! Sigurno nećete pogriješiti ako mu poklonite nešto što može koristiti doma sa svojom obitelji ili nešto što će iskoristiti odmah u uredu. Odaberite luksuznu mirisnu svijeću koja izgleda prekrasno i upakirana te će savršeno ukrasiti stol ili ulaz. Bacite pogled na mirisne svijeće iz kolekcije Bath and Body Works, na primjer Paris Café!

Za vaše kolege

Nije lako biti Secret Santa ni za kolege zato što morate znati njihov ukus. Ali, čak i u slučaju da ga ne znate, malo osobniji poklon prilikom javnog darivanja ne bi bio dobar izbor. Siguran izbor su pokloni koji odgovaraju uredu, kao na primjer kreme ili ukrasni predmeti. Ovaj božićno prilagođeni antibakterijski gel iz kolekcije Bath & Body Works odličan je poklon koji će svima odgovarati.Secret Santa

Za prijateljicu

Ako poklon kupujete za svoje bližnje ili najbolje prijatelje, dobro je odabrati nešto osobnije. Naravno, ne treba pretjerivati i kupovati previše skupe ili specifične poklone zbog kojih bi se ostali osjećali neugodno. Svojim prijateljima pokažite da ste se zaista potrudili i odabrali nešto specijalno za njih.

Za prijateljicu možemo preporučiti ovu paletu s 18 sjenila za oči Galaxy Chic od BHcosmetics.

Secret Santa za žene

Za vašu mamu

Ako u igri Secret Santa odaberete svoju mamu, možete joj kupiti nešto šaljivo, čarobno, sentimentalno ili praktično. Ako imate osjećaj da mama sve već ima, podarite joj nešto što do sada nikada nije imala ili nikada nije probala. Što kažete na Nuxe suho ulje za kosu, tijelo i lice. Riječ je o luksuznom proizvodu, idealnom za hladne i suhe zimske mjesece!

Za vašeg tatu

Kupnja poklona za tatu može biti komplicirana zato što se čini da on uvijek želi samo osnovne stvari. Budite mudri prilikom izbora poklona i odaberite nešto za što znate da će koristiti. Naš favorit je zubna pasta Mediblanc Professional Whitening zbog koje će za blagdane sve počastiti vedrim i blistavim osmjehom!

Za vašu sestru

Svojoj sestri poklonite nešto što će joj se svidjeti! Kupite joj kozmetiku u koju će se odmah zaljubiti, na primjer specijalan set make-up od tvrtke Maybelline. Kozmetički set The Falsies odličan je poklon za svaku djevojku, jednostavno će ga obožavati. Ili više voli parfeme? U tom slučaju, probajte miris Love Addict od Victoria's Secret!

Za vašeg brata

U igri „Secret Santa” odabrali ste svoga brata, ali nemate pojma što mu kupiti? Odaberite nešto praktično, nešto će mu sigurno dobro doći. Naš prijedlog je set za brijanje Fusion Proglide od tvrtke Gillette.

Za rodbinu

Ako je riječ od daljim rođacima, zaista vrlo često ne znamo njihov ukus i ne znamo što već imaju, a što ne. Probajte s kupnjom poklona koji odiše prijateljstvom, a u isto vrijeme je luksuzan, kao što je na primjer uniseks miris. Sve naše uniseks mirise pronaći ćete ovdje.

Poklon za nepoznate

Ako u igri vaš zadatak bude izabrati poklon za osobu koju ne poznajete, preporučamo kupnju nečega što će se svakome svidjeti, ali će u isto vrijeme privući pozornost i pobuditi interes. Na primjer zubnu pastu za izbjeljivanje Black Is White od Curaprox. Budite uvjereni da ćete ostalima biti inspiracija te da će se o vašem poklonu najviše pričati!