Najbolji božićni pokloni za muškarce

Pokloni za muškarce

 

Kraj godine je sve bliže i u zraku se već osjeća shopping groznica i visoka razina blagdanskog stresa. Kako bismo vam ovo vrijeme olakšali i pojednostavnili, sastavili smo savjete za kupnju najboljih božićnih poklona za muškarce. Uz njih ćete ovogodišnju božićnu kupnju obaviti brzo i lako, u miru i dobrom raspoloženju!

Pokloni za snažniju polovicu

 

Pokloni za dečka

 

Ako je vaš partner jedan od onih muškaraca koji svakodnevno posegne za parfemom, imamo izvrsne prijedloge na temu najbolji poklon za dečka. Novitet Calvin Klein Eternity for Men je sexy verzija legendarnog Eternity parfema iz 1988., a na vama je samo da mu pronađete savršeno mjesto pod borom. Velika je šansa da će vaši blagdani biti puni ljubavi!

Ponekad je kupnja božićnih poklona za muškarca odlična odluka kako zaštiti vlastite kozmetičke proizvode. Posuđuje li vaš partner ili suprug vaše omiljene uređaje? Nabavite mu njegov vlastiti! Uređaj za čišćenje FOREO LUNA 2 u elegantnoj crnoj verziji djelotvorno i dubinski čisti kožu muškarca. Upozorenje: uređaj pomaže u smanjenju borica, tako da će se svi frajeri koji žele ostati vječno mladi rastopiti od sreće.

Ovaj božićni poklon ćete, za promjenu, moći posuđivati vi (naravno, samo onda kad vlasnik ne bude u blizini). Čisto da znate, strah od starenja se navodno manifestira povećanim brojem majica sa strip-junacima i povećanjem zbirke igrica za PlayStation.

Pokloni za tatu

 

Pokloni za tatu

 

Svake godine isto: izabrati poklon za tatu kao da iziskuje nadljudske napore. Sasvim je prirodno da ga želite razveseliti i iznenaditi, ali kako, kad većina muškaraca ne voli promjene? Ove godine zaboravite na dosadnu klasiku, pidžama i čarape ne dolaze u obzir! Za vas smo izabrali božićne poklone za muškarce s kojima ćete tati jasno pokazati da vam je stalo do njega. Predlažemo još intenzivniju verziju legendarnog mirisa koji su testirale generacije, poput Davidoff Cool Water Intense.

Ako vaš tata ipak više voli praktične poklone, sigurno će ga obradovati poklon set L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic, u kojem će naći nekoliko mirisnih proizvoda uz koje će se od jutra osjećati nekoliko godina mlađe.

Pokloni za djeda

 

Pokloni za djeda

 

Izbor idealnog božićnog poklona za muškarce je zadatak za napredne, ali pronaći poklon za djeda mogu samo majstorice s diplomom iz darivanja. I ovu ćete zadaću besprijekorno riješiti ako uspijete pokazati što je to što od djetinjstva obožavate oko dolazaka kod djeda i bake.

Topli miris zavičaja, opuštena atmosfera i mir mjesta u kojem kao da je vrijeme stalo – sve je to utjelovljeno u svijeći retro dizajna Makers of Wax Goods Suede. Za djeda koji voli intenzivne drvenaste mirise, u ukrasni papir s božićnim motivima zapakirajte parfem Hugo Boss BOSS Bottled Infinite.

Pokloni za brata

 

Pokloni za brata

 

Poklon treba obradovati primatelja, a to ćete najlakše postići ako ga začinite duhovitošću i praktičnošću. Ako vaš brat pripada generaciji Y, sigurno će zahvaliti djedici na svježem i pikantnom parfemu Yves Saint Laurent Y. A ako je i njega zaludio trend ljubavi prema dugoj bradi i brijačnicama, iznenadite ga setom za njegu brade Baylis & Harding, u kojem će naći balzam, vosak, šampon i sapun - sve za savršenu bradu na kojoj će mu kolege hipsteri biti neopisivo zavidni.

Pokloni za prijatelja

 

Pokloni za prijatelja

 

Naši savjeti za kupnju božićnih poklona završavaju najmanje problematičnim poglavljem - znakovima pažnje za prijatelje. Tu si možete dozvoliti i ulazak u neistražena područja. Od poklon setova preporučujemo proizvode za njegu kose (nisu samo za rokere) neobičnih mirisa, poput vanilije i manga, brenda Apothecary 87 The Man Club. Prijatelju koji obožava svoj auto poklonite poseban miris za auto u obliku elegantnog jastučića brenda Culti Car Aramara koji, zahvaljujući crnoj boji, izgleda vrlo muževno. Obožavatelja nogometa oduševit ćete mirisom crno-zlatnog dizajna Diesel Spirit of the Brave, u čijem je nastanku sudjelovao i Neymar, jedan od najboljih nogometaša današnjice.

 

Autorica: Ivana K.