Najbolje vodootporne maskare

vodootporne-maskare

Izdržat će na plaži i na bazenu, tijekom dugog ljetnog partija, napornu vožnju biciklom i vrući ljetni dan u gradu. Ne razmazuje se i nikada vas neće izdati. Vodootporna maskara je kao stvorena za ljetne dane. Koje su najbolje?

Klasika među vodootpornim maskarama

Max Factor 2000 Calories je legenda među maskarama već nekoliko desetljeća, a jednako je omiljena i njezina „sestra“ Max Factor 2000 Calories Waterproof. Cjenovno dostupna vodootporna maskara, koja povećava volumena za čak 30 %, ima savršenu pigmentaciju koja će stvoriti „dramatic look“ nakon jednog nanosa. WOW!

Vodootporna maskara za dan i noć

Savršena za ljetno šminkanje je i NYX Professional Makeup Worth The Hype. Zgusnut će, ali i produljiti trepavice. Ne razmazuje se, ne lijepi trepavice i one stalno izgledaju savršeno. A ako vam jedan sloj nije dovoljan, pogotovo za večernju šminku, možete nanijete i nekoliko slojeva. Njezina ekstra gusta četkica je kao stvorena za to.

Hipnotizirajući pogled

Hipnotizirajući pogled zajamčen je s vodootpornom maskarom za osjetljive oči Lancôme Mascara Hypnose Doll Eyes. U njezinom ukrašenom pakiranju skriva se punjenje obogaćeno s mješavinom najlona koje će vašim trepavicama pružiti sjaj. U sastavu ćete pronaći i dva tipa voska, zahvaljujući kojima se pigment prima i drži koliko je dugo potrebno. A s legendarnom četkicom nanijet ćete je bez problema i do kutova oka!

vodootporne-maskare

Savršeno uvijene trepavice

Collistar Mascara Infinito maskara je doslovno nepogrešiva. Njezino zlatno pakiranje lagano je pronaći i u najmanjoj kozmetičkoj torbici (čak i u torbi). Ako vam ne odgovaraju klasične četkice s čekinjama, Collistar Mascara Infinito ima plastični, s kojom ćete se precizno našminkati u nekoliko poteza i prekrasno će naglasiti vaše oči.

Maskara s efektom umjetnih trepavica

Vodootporna maskara Estée Lauder Sumptuous Extreme obogaćena je inovativnom Extreme Bold Volume™ formulom koja kombinira laganu pjenu i tri različita vlakna za maksimalan volumen. Vlakna produžuju i povećavaju trepavice, dok ih Lash-Advancing Vitamin Complex hrani i jača kako bi ostale prekrasne i izdržljive. Ostvarenje sna za ljubiteljice efekta umjetnih trepavica!