IDEJE ZA BOŽIĆ: Parfem ispod božićnog drvca, zašto ne?

ideje_za_bozic_parfemi

Tražite li univerzalan poklon koji neće razočarati? Vjerujte da parfem uvijek razveseli, a pogotovo nas žene. Pravi parfem savršeno nadopunjava našu ljepotu, diže samopouzdanje i raspoloženje dok muškarcima podiže razinu seksipila.

PARFEMI ZA ŽENE

Radost za svaki dan

Novi miris Escada Celebrate Life slavi život i umijeće radovanja malim stvarima. Riječ je o odličnom mirisu za optimistične žene koje trebaju dodatnu energiju, jer ova parfemska voda obiluje njome. Ovaj slatki, cvjetno-voćni miris prikladna je za uistinu svaki dan!

Nadahnuta pulsirajućim Londonom…

...točno takva je parfemska voda Burberry Her! Savršena za modernu, temperamentnu ženu koja je svjesna svojeg najvećeg oružja. Glava se sastoji od svježih malina, crnog ribiza i kupina. U srcu pulsira ljubičica s jasminom, dok se u bazi nalaze vanilija, mošus i drveni tonovi. Fantastična kompozicija za dan.

Skandalozno otkriće

Parfemska voda Jeana Paula Gaultiera Scandal by Night je tajanstvena kao noćna pustolovina. Provokativna, a ipak elegantna kao Femme Fatale i savršena za posebne prigode. Miris je u isto vrijeme orijentalan, cvjetan i drvenast zahvaljujući mirisnim notama tuberoze, meda, sandalovine i tonka graha. A flakon? Taj je jednostavno skandalozan!

Sa smislom za stil

Chloé Chloé možda nije novi miris na tržištu, ali već 10 godina pripada najprodavanijim mirisima za žene u cijelom svijetu! Predivan flakon simbolizira stil i eleganciju. Otvara se mirisnim notama božura, ličija i frezije dok se u srcu nalaze đurđica, ruža i magnolija. Bazu obilježavaju cedrovina, sandalovina i s ambra. Savršena kompozicija za dan i noć.

ideje_za_bozic_parfemi

PARFEMI ZA MUŠKARCE

Generacija Y

Yves Saint Laurent Y je posebno dizajniran za tzv. generaciju Y. Milenijalci mrze dosadu stoga je ovaj parfem idealna za njih. Otvara se mirisnim notama bergamota i đumbira te osvježavajućim aldehidima. Srce čine geranij, ljubičicu i aromatična kadulja. Sve je uokvireno drvenastom bazom koja se sastoji od cedra, jelke, tamjana, mošusa i ambre.

Pravi muškarac

Sve će savladati, jak je i čvrsto se drži svoje riječi. Ne boji se prepreka i ne voli stereotipe, dok je prema svojoj boljoj polovici zaštitnički nastrojen, pouzdan, ma jednostavno pravi muškarac. Poznajete li takvog muškarca? Odaberite mu Armani Acqua di Gio. Prozračan miris za muškarce koji spada među najdraže još od 1996.!

Ležeran luksuz

Novi miris Burberry - Mr. Burberry Indigo je odličan za muškarce koji obožavaju luksuz, strku metropole, ali i mir udaljenih destinacija. Ovaj parfem simbolizira snagu i moć. Glava se otvara ružmarinom, limunom, grejpom i bergamotom ok srce ublažavaju vodeni tonovi, metvica, kadulja, čaj i ljubičica. U bazi se nalaze ambra, hrastova mahovina i Iso E Super. Idealan božićni poklon!

P.S. Ukoliko parfem želite personalizirati, iskoristite mogućnost graviranja. Na flakon možete ugravirati izjavu o ljubavi, poruku ili datum godišnjice.