IDEJE ZA BOŽIĆ: Najljepši božićni mirisi za dom

bozicne_svijece

Za svečanu atmosferu na kraju godine u velikoj mjeri zaslužni su mirisi. Miris kolača, božićnog drvca, ali i miris božićnih svijeća ili difuzera. Upravo oni mogu značajno doprinijeti posebnoj atmosferi.

Slatka kušnja u obliku vanilije

Ako volite vanilin kiflice, zavoljet ćete i mirisne svijeće Woodwick Artisan Ellipse Vanilla Sol. Vanilija, zajedno s drvenastim tonovima i kapljicom agruma, ispunit će cijelu prostoriju. Velika posebnost Woodwick svijeća je to da imaju posebne drvene fitilje koji uistinu pucketaju kao drvo u kaminu. To je zaista super!

Jedan od najljepših poklona je svakako aroma difuzer Chando Myst Vanilla & Cedar. Izgleda nevjerojatno lijepo i sam po sebi predstavlja poseban ukras interijera. A miris? Slatko-drvenasti, u kojem se isprepliću vanilija, naranča, cedar i sandalovina.

Vruća čokolada ili kuhano vino?

Na kakao sa šlagom podsjeća mirisna svijeća Bath & Body Works Hot Cocoa & Cream koja u sebi krije, osim mirisa mliječne čokolade, i prstohvat muškatnog oraščića. Ako uz ovu svijeću u ruke uzmete još i šalicu vrućeg kakaa ili čokolade, svečana atmosfera će biti potpuna!

Volite li više kuhano vino? Isprobajte mirisnu svijeću Paddywax Mesa Velvet Plum & Orchid. Iako se bazira na cvjetnim tonovima, u kojima dominiraju crna orhideja i cvijet limuna, u ovoj svijeći krije se i miris crnog vino i prekrasnog božićnog zvjezdastog anisa.

Miris svježih iglica

Ako ste nestrpljivi u iščekivanju božićnog drvca i mirisa svježih borovih iglica, isprobajte nove Yankee Candle Elevation Frosted Fir svijeću, zatvorite oči i uživajte u atmosferi. U trenu ćete se naći usred šume pune snijega koja zrači božanskim mirom. Sličan efekt možete postići sa sprejem za dom Bath & Body Works Flannel ili katalitičkom svjetiljkom Ashleigh & Burwood London s Lamp Fragrance Winter Forest punjenjem. Nećete pronaći bolje božićne mirise za dom od ovih!

 bozicne_svijece

P.S. Sve svijeće koje smo spomenule mogu biti i idealan božićni poklon. Možete ih upakirati do poklon pakiranja i učiniti vaš poklon još ljepšim!