CALVIN KLEIN WOMEN slavi ženstvenost

ck_women

Prvi parfem Rafa Simonsa, CALVIN KLEIN WOMEN, posveta je raznolikosti među ženama.

Delikatan, ali snažan. Senzualan, ali svjež. CALVIN KLEIN WOMEN je parfem drvenastih i cvjetnih nota koji utjelovljuje brojne kontraste ženstvenosti.

Kreatori parfema, Honorine Blanc i Annick Menardo, stvorili su miris koji ne slavi samo jednu ženu, već mnoge žene – skupinu individualki, svaku sa svojim vlastitim glasom. Crpeći nadahnuće iz osjećaja slobode i neograničenih mogućnosti, jake moderne žene slave svaki aspekt svog ženskog duha.

ck_women

 

Esencija delikatnih latica narančina cvijeta i slojevi svježeg ploda eukaliptusa otkrivaju srčiku aljaške cedrovine. Lagano ga pošpricajte iza ušiju i na zapešće i nadahnut će u vama osjećaj ženske senzualnosti. Nosite ga lagano i diskretno tijekom dana i dodajte nove slojeve kako dan odmiče i pretvara se u večer.

CK_Women

#IAMWOMEN, najnovija kampanja ovog brenda, odnosi se na kolektivnu individualnost koja ujedinjuje sve žene. Višestrukost u kombinaciji s individualnošću. Slavljenje mladih hollywoodskih ikona i znamenitih žena iz prošlosti koje su nadahnuće novoj generaciji.

CK_Women

Glumice Lupita Nyong'o i Saoirse Ronan pričaju o ženama koje su ih nadahnule, od vječnih legendi do ženskih članova obitelji. Postavljamo pitanje „Tko su vaše žene?“ i potičemo globalni dijalog kroz koji žene izražavaju svoje jedinstvene identitete i odaju počast ženama koje su utjecale na njihovo formiranje.

CK_Women

Otkrijte cijelu kolekciju CALVIN KLEIN WOMEN parfemagela za tuširanje i mlijeka za tijelo.