Božićni pokloni za muškarce - naši prijedlozi

Pokloni za muškarce

Imate osjećaj da muškarac neće biti previše oduševljen kozmetikom za poklon? Baš suprotno! Danas više ne vrijedi da je miris pravog muškarca znoj. Suvremenim muškarcima je itekako stalo do izgleda. Izaberite im nešto posebno ili pomalo duhovito i uspjeh je zajamčen. Neka vam naši prijedlozi najboljih božićnih poklona za muškarce budu inspiracija.

Poklon za dečka ili supruga

U izboru božićnog poklona za partnera budite i pomalo lukavi. Znate, poklon ne mora biti samo za njega, već za vas oboje. Bacite pogled na mirisna masažna ulja ili senzualne preparate za kupke. Odmah nakon Badnjaka, blagdansko raspoloženje začinite ugodnim trenucima u dvoje. Ako doma imate bradonju, zanimat će vas njega za bradu i brkove.

Pokloni

Kvalitetan vosak, balzami, ulja, sapuni, trimeri ili četke za bradu i brkove obradovat će svakog muškarca koji se diči svojom njegovanom bradom. A što kažete na cijeli set proizvoda za njegu brade i brkova u luksuznom pakiranju sa stilom? I parfem je savršen poklon za muškarce. Ali ne bilo kakav! Potražite među niche parfemima i izaberite mu jedinstven i osobit miris koji vjerojatno sam ne bi nikada kupio!

Božićni poklon za tatu

Izbor pogodnog poklona za tatu uvijek je teška odluka. Izmišljati svake godine nešto novo i do tada neviđeno može ponekad biti ozbiljan zadatak. Što kažete na specijalni električni aparat za brijanje s nizom dodatnih značajki i zanimljiva dizajna? Trenutno je apsolutni hit aparat s motivima iz filma Ratovi zvijezda koji će obradovati svakog zaljubljenika u ovo djelo. Uz aparat možete darovati poklon set s proizvodima nakon brijanja i eto malog zgodnog kompleta. Odlična ideja je i parfemski poklon set u luksuznom pakiranju. Parfem i uz njega, na primjer, gel za tuširanje, balzam ili dezodorans tati će uvećati užitak u omiljenom mirisu. Zasigurno ćete ga obradovati s Lagerfield Classic ili Calvin Klein One!

Lagerfield + Calvin Klein poklon set

Božićni poklon za djeda

Kolonjska voda za djeda je jednostavna božićna klasika. S njom nikada nećete pogriješiti. Ali, zašto ne probate nešto drugačije. U posljednje vrijeme vrlo je popularno klasično mokro brijanje. Vaš djed se sigurno sjeća vremena kada su svi koristili četku za brijanje i klasičan brijač sa žiletima. Podsjetite ga na mladost. Na primjer uz set HAWKINS & BRIMBLE Natural Grooming! Ako ste ljubitelj praktičnih božićnih poklona, onda za djeda odaberite trimer za dlačice u nosu! Praktičan je i set proizvoda za njegu nogu s električnom rašpom za stopala. A što kažete na još par sitnica, antiperspirant ili šampon?

Hawkins & Brimble Natural

Božićni poklon za brata

I brata možete obradovati nekom kozmetikom ili parfemom. Samo treba malo razmisliti. Bi li mu odgovaralo nešto za stiliziranje kose, kozmetika za kožu i lice ili parfem njegovog omiljenog branda automobila? Ako se ubraja u one koji vole sjesti s prijateljima na pivo, probajte kozmetiku s tematikom piva. Sigurno će mu izmamiti osmijeh na lice. Perfektan poklon za brata je i električna četkica za zube ili kvalitetna njega za zube uopće. Bacite pogled na set Swissdent Pure Promo Kit sa četkicom, pastom i vodom za usta.

Poklon za prijatelja ili kolegu

Unesite u božićne poklone više duhovitosti! Dobrog prijatelja nasmijat ćete, na primjer, poklon setom za kupanje s patkicom!

Set s patkicom 😄

A ako tražite klasičniji božićni poklon za kolegu, probajte na primjer omiljeni parfem za muškarce, parfemski set i za istinske ljubitelje mirisa set mini parfema! Ne zaboravimo ni na preparate za kosu. Lijep set sa šamponom, regeneratorom ili gelom za stiliziranje sigurno će svakome dobro doći.

Uvjerite se i sami da kozmetika i parfemi mogu biti odličan poklon za muškarce za Božić!