BACK TO COOL: Najbolji proizvodi za regeneraciju kose tijekom noći

regeneracija kose

Najbolji proizvodi za noć za dubinsku regeneraciju kose

Jesen je kao stvorena za opuštanje i kvalitetnu njegu za vaš vanjski izgled. Nemojte zaboraviti ni na svoju kosu! Tijekom vrućeg ljeta kosa je trpjela djelovanje sunčevih zraka i klorirane vode. U novoj sezoni joj pružite dubinsku regeneraciju koju zaslužuje! 

Vašoj kosi sigurno će veoma pomoći nanošenje maske za regeneraciju jednom tjedno u trajanju od 15 do 20 minuta. Međutim, ako čeznete za zaista intenzivnom regeneracijom suhe, oštećene ili obojene kose, nanesite hranjivu masku ili ulje tijekom noći.

Na spavanje se troši relativno mnogo vremena, pa zašto to vrijeme ne bismo iskoristili za primjenu proizvoda za kosu namijenjenih dugotrajnijem djelovanju? Dok vi spavate, vaša kosa će dobiti sve hranjive tvari, te opet biti elastična, sjajna i jaka.

Lijepa kosa zahtjeva neprestanu njegu: pranje kvalitetnim proizvodima, šišanje vrhova, kao i ishranu i hidratantnost. Odaberite noćnu masku za regeneraciju ili regenerator, uštedite vrijeme i slijedite vidljive rezultate!

Niste sigurni koje su maske i regeneratori najbolji za noćnu regeneraciju kose? Upoznajte se s tri top proizvoda!

1) Alterna Caviar Treatment 

Tražite li masku za regeneraciju koja djeluje tijekom noći, Alterna Caviar Treatment bi mogla biti ta koju trebate! Ova efikasna kura oporavlja oštećenu kosu, obnavlja njenu vitalnost i djeluje kao preventiva od daljnjeg oštećenja. Upija se odmah i ne ostavlja masne mrlje na jastuku. Ujutro ćete je jednostavno isprati vodom. Koristite barem dva puta tjedno i vrlo brzo ćete vidjeti rezultate.

2) Gestil Wonder 

Gestil Wonder je odlična revitalizirajuća krema za kosu koja će preko noći učinkovito hraniti i veoma oštećenu, kemijski tretiranu i obojenu kosu. Proizvod sprječava nastanak ispucanih vrhova, kosi vraća mekoću i vlažnost. Redovnom primjenom vraća vašu oštećenu kosu u njeno prirodno stanje.

3) NIOXIN Intensive Treatment 

Probudite se s jačom i gušćom kosom! Inovativan proizvod za noć NIOXIN Intensive Treatment smanjuje opadanje kose i vraća joj snagu. Sadrži Nioxydine24 koji kosi daje gustoću neutraliziranjem slobodnih radikala u vlasištu. Vaša kosa će biti jača i čvršća, a vaša frizura će dobiti na volumenu.