5 TOP svadbenih frizura za 2018.

boho frizure za vjenčanje

Nastavlja se trend vjenčanja u prirodi, na livadi, u šumi... Za ovaj tip vjenčanja, za mladenke su idealne boho frizure, koje su, zajedno s retro štihom 30-ih godina, apsolutan hit ove godine… Prednost? Ne trebate frizera. Frizuru ćete napraviti sami (ili uz pomoć prijateljice).

1) Raspuštena kosa

I jednostavna raspuštena kosa može biti svadbena frizura. Za najljepšu frizuru, dovoljno je kosi osigurati zdravi izgled (za što će se pobrinuti pripremni sprej prije stylinga od Schwarzkopfa) te je dobro počešljati. Naš prijedlog je Olivia Garden ionizirajuća četka za kosu ili Ikoo (od prirodne smole i kaučuka). Feniranje može početi!

REDKEN Curvaceous serum će skratiti sušenje kose fenom! Za valovitu i kovrčavu kosu, dovoljno je na kraju upotrijebiti kremu za definiranje i oblikovanje valova te kosu okititi vjenčićem od cvijeća. Za sve mladenke koje imaju ravnu kosu, a ipak žele imati valove, najbolje je valove napraviti uvijačem za kosu i učvrstiti ih s termo sprejem za učvršćivanje Tecni Art Volume. Cvjetni vjenčić lijepo pristaje i ravnoj kosi.

raspuštena kosa za boho vjenčanje

2) Riblja kost

Odlična svadbena frizura za dugu kosu je riblja kost. Boho stil je savršen za opuštene svadbene frizure. Pletenicu možete zavezati asimetrično ili je isplesti u donjoj trećini kose. Prvo, kosu počešljajte i stavite malo laka za kosu. Za nježnu kosu idealna je Redkena anti-frizzy krema za zaglađivanje ili Tigi svjetlucava krema za zaglađivanje kose. Ovi proizvodi su posebno pogodni za brinete i crvenokose djevojke. Podijelite kosu po pola, pri čemu mogu pomoći Tigi ukosnice. Uzmite pramen s desne strane i provucite ga s desne strane gore te ga spustite do lijeve strane, u obliku osmice. Isto to ponovite s druge stane, obrnutim redoslijedom. Nakon što napravite riblju kost, izvucite par tanjih pramenova i pustite ih. U pletenicu možete dodati i cvjetne dodatke.

riblja kost za svadbenu frizuru

3) Visoka punđa

Ovo je odlična svadbena frizura za poludugu kosu. Za početak, uzmite vosak za fiksaciju, lagano protrljajte između prstiju i prođite njima kroz kosu. Zatim uzmite jednostavne ukosnice i pričvrstite pramenove na tjeme. Nepravilna punđa pridonijet će boho izgledu. Kako bi svadbena frizura izdržala cijeli dan, fiksirajte je s Caviar Style sprejem za završno uređivanje kose.

visoka punđa za vjenčanje

4) Niska punđa

Niska punđa prikladna je za srednje dugu i dugu kosu i daje veći volumen. Za volumen je najbolje koristiti veće uvijače, kao Chromwell samostojeće uvijače za kosu. Kad ih skinete, prstima prođite kroz kosu i počnite plesti. Često se pravi pletenica koja izgleda poput punđe, ali je više opuštena. Jednostavne ukosnice i mala doza laka pomoći će da svadbena frizura izdrži cijeli dan. I nemojte zaboraviti na cvijeće!

niska punđa za boho vjenčanje

5) Glamur 30-ih godina

Mladenke kratke kose bi inspiraciju mogle potražiti u look-u 30-ih godina. Možete napraviti retro valove ili kratku kosu uviti pomoću uvijača. Ne zaboravite na sjaj za fiksaciju! Kosu učvrstite pomoću laka za ekstra jako učvršćivanje, npr. Matrixa Vavoom lak za kosu i dodajte retro traku za kosu. Traka će odlično stajati i na kratkim frizurama, te će dati nježniji izgled na vaš veliki dan.

 glamur 30-tih za boho vjenčanje