ChanelPoudre Universelle Libre puder u prahu za prirodan izgled

2×
Chanel Poudre Universelle Libre puder u prahu za prirodan izgled
Chanel Poudre Universelle Libre puder u prahu za prirodan izgled
nijansa 30 Naturel 30 g

Kod: CHA0343 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Chanel Poudre Universelle Libre
Osobine

Priuštite svojoj koži dašak luksuza. Puder u prahu za prirodan izgled Chanel Poudre Universelle Libre dat će vašem licu predivno blistav, baršunast izgled. Lako prekriva nesavršenosti, ujednačava ten i ostavlja kožu baršunasto mekom.

Puder je opremljen jedinstvenim dozatorom, s kojim ćete uvijek dobiti točno onu količinu pudera koja vam je potrebna. Pamučnim jastučićem za nanošenje ćete ga nanijeti lako i ravnomjerno.

Karakteristike:

prekriva nesavršenosti kože i ujednačava ten

daje vašem licu blistav i baršunast izgled

uljepšava i matira kožu

daje koži svježinu i podatnost

ne opterećuje kožu

Sastav:

fotoreflektirajući pigmenti - prekrivaju nedostatke na koži

dermatološki ispitan

bez ulja

Tip kože:
Za sve tipove kože.

Način upotrebe:
Dozatorom nanesite puder na jastučić za nanošenje pa ga ravnomjerno nanesite na lice.


Osobine

Tekstura
puder u prahu
Učinak
posvjetljivanje, ujednačavanje
Nijanse pudera
light

O brendu Chanel

Osnivačica branda Chanel, poznata i pod imenom kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel rodila se 1883. godine u gradiću Saumur, u zapadnoj Francuskoj. Međutim, svijet mode osvojila je tek iz Pariza i to svojim progresivnim dizajnom kostima s hlačama i suknjom.

Coco Chanel najprije je nastupala kao pjevačica u baru, gdje je i zaradila svoj nadimak. Već 1912. godine otvorila je svoj prvi salon mode te je ubrzo postala priznata dizajnerica. Polovinom 20. stoljeća diktirala je trendove visoke mode, a brand Chanel na sebi su imale osobe poput Jacqueline Kennedy ili Grace Kelly.

Nije prošlo puno vremena, a G.B Chanel svoj krug zanimanja proširila je na područje kozmetike i parfema. Prvi Chanel parfem predstavljen je tržištu već 1921. godine. Bio je to legendarni Chanel N° 5 i dan danas jedan od najslavnijih i najprodavanijih mirisa ikada. Kultnim i bez ustručavanja možemo nazvati i mirise Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ili Chanel Gabrielle.

Ocjena Chanel Poudre Universelle Libre2