Chanel Coco Mademoiselle Intense poklon set za žene

Chanel Coco Mademoiselle Intense poklon set za žene
Chanel Coco Mademoiselle Intense poklon set za žene

Kod: CHA10143 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Coco Mademoiselle Intense parfemska voda 35 ml + Rouge Coco Flash #91 Bohème hidratantni ruž za usne s visokim sjajem 3 g

Opis Chanel Coco Mademoiselle Intense
Sastav

Luksuzni parfem uvijek je dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za žene Chanel Coco Mademoiselle Intense, u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta, u koji će se svaka žena zaljubiti na prvi pogled.

Svojstva:

  • luksuzna izvedba
  • odlična ideja za poklon
  • razveselit će svaku ženu
  • luksuzni parfem za zahtjevne

Set sadrži:

  • Coco Mademoiselle Intense parfemska voda 35 ml
  • Rouge Coco Flash #91 Bohème hidratantni ruž za usne s visokim sjajem 3 g

Sastav

Vrsta mirisa
orijentalni, drveni
Tip seta
Poklon set

O brendu Chanel

Osnivačica branda Chanel, poznata i pod imenom kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel rodila se 1883. godine u gradiću Saumur, u zapadnoj Francuskoj. Međutim, svijet mode osvojila je tek iz Pariza i to svojim progresivnim dizajnom kostima s hlačama i suknjom.

Coco Chanel najprije je nastupala kao pjevačica u baru, gdje je i zaradila svoj nadimak. Već 1912. godine otvorila je svoj prvi salon mode te je ubrzo postala priznata dizajnerica. Polovinom 20. stoljeća diktirala je trendove visoke mode, a brand Chanel na sebi su imale osobe poput Jacqueline Kennedy ili Grace Kelly.

Nije prošlo puno vremena, a G.B Chanel svoj krug zanimanja proširila je na područje kozmetike i parfema. Prvi Chanel parfem predstavljen je tržištu već 1921. godine. Bio je to legendarni Chanel N° 5 i dan danas jedan od najslavnijih i najprodavanijih mirisa ikada. Kultnim i bez ustručavanja možemo nazvati i mirise Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ili Chanel Gabrielle.

Ocjena Chanel Coco Mademoiselle Intense