ChanelAllure Homme Sport voda poslije brijanja za muškarce

Chanel Allure Homme Sport voda poslije brijanja za muškarce
Chanel Allure Homme Sport voda poslije brijanja za muškarce
100 ml

Kod: CHA10297 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
Poklon za vas
Besplatna dostava za kupnju iznad 200 kn.

Opis Chanel Allure Homme Sport
Sastav

Njega brade Chanel Allure Homme Sport kao stvorena je za modernog muškarca koji uvijek drži do dotjeranog izgleda. Savršeno nadopunjuje parfem iz iste kolekcije, ostavlja nježan miris i istovremeno njeguje bradu.

Svojstva:

  • smiruje kožu
  • omogućuje lakše brijanje
  • razveselit će svakog muškarca

Sastav

Tekstura
voda

O brendu Chanel

Osnivačica branda Chanel, poznata i pod imenom kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel rodila se 1883. godine u gradiću Saumur, u zapadnoj Francuskoj. Međutim, svijet mode osvojila je tek iz Pariza i to svojim progresivnim dizajnom kostima s hlačama i suknjom.

Coco Chanel najprije je nastupala kao pjevačica u baru, gdje je i zaradila svoj nadimak. Već 1912. godine otvorila je svoj prvi salon mode te je ubrzo postala priznata dizajnerica. Polovinom 20. stoljeća diktirala je trendove visoke mode, a brand Chanel na sebi su imale osobe poput Jacqueline Kennedy ili Grace Kelly.

Nije prošlo puno vremena, a G.B Chanel svoj krug zanimanja proširila je na područje kozmetike i parfema. Prvi Chanel parfem predstavljen je tržištu već 1921. godine. Bio je to legendarni Chanel N° 5 i dan danas jedan od najslavnijih i najprodavanijih mirisa ikada. Kultnim i bez ustručavanja možemo nazvati i mirise Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ili Chanel Gabrielle.

Ocjena Chanel Allure Homme Sport