Češljevi i četke za kosu

Četke za kosu
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Četka za feniranje
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Češljevi
Četka za ravnanje kose
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Izabrali ste
  • Za muškarce

Izaberite najbolju četku ili češalj

Kvalitetan češalj ili četka za kosu jamči vam savršeno počešljanu i meku kosu bez oštećivanja. Ali kako odabrati najbolje? U pravilu ne postoji samo jedna, to uvijek ovisi o tipu kose i vašim ciljevima. Češalj za kosu pogodan je za oblikovanje, a četka za kosu pomoći će vam da je raščešljate, oblikujete i zagladite.

Češalj za kosu – idealno pomagalo za oblikovanje kose

Češalj za kosu obavit će dobar posao prilikom oblikovanja i sušenja kose.

Tražite li češalj za kovrčavu kosu, izaberite onaj sa širokim zupcima – odlično će je pročešljati. Što veće valove imate, to će vam veći razmak između zubaca odgovarati. Češalj za kosu s najširim razmacima idealan je i za ravnomjerno nanošenje maske cijelom duljinom kose.

Za tanku, ravnu i dugu kosu izaberite češalj s gustim zupcima, koji je odličan za tapiranje i pruža kosi volumen.

Četka za kosu za raščešljavanje

Kao što već znate, ne postoji samo jedna vrsta četki za kosu. Postoji nebrojeno mnoštvo oblika, veličina i materijala, pa čak i funkcija. Četka za ravnanje kose i četka za feniranje uštedjet će vam desetke minuta ispred zrcala.

Uistinu najbolja i zaista kvalitetna četka za kosu je ona s prirodnim čekinjama. Njezina je prednost to što ne oštećuje kosu, već je nježno i učinkovito raščešljava i njeguje. To je najčešće četka za kosu s veprovim čekinjama ili drvena četka za kosu.

Četke i češljevi za kosu prema materijalu, obliku i funkciji

  • Drvena četka za kosu: Nježno raščešljava kosu, sprječava stvaranje statičkog elektriciteta i lepršanje kose, a uz to je napravljena od prirodnih materijala.
  • Četka s veprovim čekinjama: Štiti kosu od vlage i sprječava neželjeno kovrčanje, čini kosu sjajnom i mekom te potiče cirkulaciju vlasišta.
  • Okrugla četka za kosu: Omogućuje lako oblikovanje mekih i dugih valova. Što je kosa kraća, to bi i promjer četke trebao biti manji.
  • Ravna četka za kosu: Manje ravne četke za kosu upotrebljavajte za povremeno raščešljavanje tijekom dana. Velika ravna četka za kosu pogodnija je za temeljito raščešljavanje.
  • Četka za ravnanje kose (ili električna četka za kosu): Četka i pegla za kosu u jednom, za učinkovitu njegu i oblikovanje kose. Među njima možete pronaći ionizirajuće četke za kosu, koje sprječavaju isušivanje kose i stvaranje statičkog elektriciteta.
  • Četka za mokru kosu: Za raščešljavanje mokre kose idealna je široka plastična četka za kosu.

Kod nas možete pronaći najbolje četke za kosu i najkvalitetnije češljeve, koji odlično leže u ruci. Za tapiranje i zaglađivanje, feniranje i ravnanje, za valovitu i ravnu kosu, keramičke, drvene i omiljene plastične četke Tangle Teezer! Koje ćete izabrati?

cijeli tekst sakriti tekst