Češljevi

Najprodavaniji

Izaberite najbolju četku ili češalj

Kvalitetan češalj ili četka za kosu jamči vam savršeno počešljanu i meku kosu bez oštećivanja. Ali kako odabrati najbolje? U pravilu ne postoji samo jedna, to uvijek ovisi o tipu kose i vašim ciljevima. Češalj za kosu pogodan je za oblikovanje, a četka za kosu pomoći će vam da je raščešljate, oblikujete i zagladite.

Češalj za kosu – idealno pomagalo za oblikovanje kose

Češalj za kosu obavit će dobar posao prilikom oblikovanja i sušenja kose.

Tražite li češalj za kovrčavu kosu, izaberite onaj sa širokim zupcima – odlično će je pročešljati. Što veće valove imate, to će vam veći razmak između zubaca odgovarati. Češalj za kosu s najširim razmacima idealan je i za ravnomjerno nanošenje maske cijelom duljinom kose.

Za tanku, ravnu i dugu kosu izaberite češalj s gustim zupcima, koji je odličan za tapiranje i pruža kosi volumen.

Četka za kosu za raščešljavanje

Kao što već znate, ne postoji samo jedna vrsta četki za kosu. Postoji nebrojeno mnoštvo oblika, veličina i materijala, pa čak i funkcija. Četka za ravnanje kose i četka za feniranje uštedjet će vam desetke minuta ispred zrcala.

Uistinu najbolja i zaista kvalitetna četka za kosu je ona s prirodnim čekinjama. Njezina je prednost to što ne oštećuje kosu, već je nježno i učinkovito raščešljava i njeguje. To je najčešće četka za kosu s veprovim čekinjama ili drvena četka za kosu.

Četke i češljevi za kosu prema materijalu, obliku i funkciji

  • Drvena četka za kosu: Nježno raščešljava kosu, sprječava stvaranje statičkog elektriciteta i lepršanje kose, a uz to je napravljena od prirodnih materijala.
  • Četka s veprovim čekinjama: Štiti kosu od vlage i sprječava neželjeno kovrčanje, čini kosu sjajnom i mekom te potiče cirkulaciju vlasišta.
  • Okrugla četka za kosu: Omogućuje lako oblikovanje mekih i dugih valova. Što je kosa kraća, to bi i promjer četke trebao biti manji.
  • Ravna četka za kosu: Manje ravne četke za kosu upotrebljavajte za povremeno raščešljavanje tijekom dana. Velika ravna četka za kosu pogodnija je za temeljito raščešljavanje.
  • Četka za ravnanje kose (ili električna četka za kosu): Četka i pegla za kosu u jednom, za učinkovitu njegu i oblikovanje kose. Među njima možete pronaći ionizirajuće četke za kosu, koje sprječavaju isušivanje kose i stvaranje statičkog elektriciteta.
  • Četka za mokru kosu: Za raščešljavanje mokre kose idealna je široka plastična četka za kosu.

Kod nas možete pronaći najbolje četke za kosu i najkvalitetnije češljeve, koji odlično leže u ruci. Za tapiranje i zaglađivanje, feniranje i ravnanje, za valovitu i ravnu kosu, keramičke, drvene i omiljene plastične četke Tangle Teezer! Koje ćete izabrati?