Catrice Gemstone Facial Roller Kit kozmetički set

Catrice Gemstone Facial Roller Kit kozmetički set
Catrice Gemstone Facial Roller Kit kozmetički set

Kod: CTE03172 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

valjak za masažu za lice 1 kom + zamjenske glave 2 kom + vrećica od satena 1 kom

Opis proizvoda Catrice Gemstone Facial Roller Kit
Osobine

Sve za prekrasnu kožu u jednom pakiranju. Kozmetički poklon set Catrice Gemstone Facial Roller Kit razveselit će vas i vaše bližnje.

Set sadrži:

  • valjak za masažu za lice 1 kom
  • zamjenske glave 2 kom
  • vrećica od satena 1 kom

Svojstva:

  • za kompletnu njegu lica
  • razveselit će svaku ženu

Način upotrebe:
Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.

Osobine

Tip kože lica
za sve tipove kože lica
Učinak
posvjetljivanje, regeneracija
Tip seta
Poklon set

O brendu Catrice

U trendu, kvalitetna i za svačiji džep. To je kozmetika Catrice, uvijek u koraku s najnovijim beauty trendovima. Možete biti sigurni da ćete uz proizvode Catrice uvijek izgledati poput najpoznatijih modela sa svjetskih modnih revija.  

Na čelu brenda je Christina Oster-Daum, dama koja je imala kristalno jasnu viziju kozmetike odlične kvalitete, koju će si moći priuštiti svaka žena, jer svaka od nas zaslužuje biti prekrasna. Tako je 2004. nastao prvi puder Catrice, potom maskara, korektor i ostali proizvodi potrebni za besprijekorno uljepšavanje lica. 

Kozmetika Catrice temelji se na vrhunskoj kvaliteti i najnovijim trendovima iz svijeta mode i ljepote. U zaštitne proizvode ovog njemačkog brenda ubrajaju se puder Catrice HD Liquid Coverage koji omogućuje prirodni look i visokog je stupnja prekrivanja, zatim korektor Catrice Liquid Camouflage koji prekriva sve nepravilnosti, kao i mat puder Catrice All Matt Plus. Ne zaboravimo ni blago tonirani primer Catrice 1 Minute Face Perfector, omiljeni lak za nokte Catrice More Than Nude te Catrice ruž za usne u bezbrojnim nijansama.

Ocjena Catrice Gemstone Facial Roller Kit