BvlgariMan In Black poklon set za muškarce

1×
Bvlgari Man In Black poklon set za muškarce
Bvlgari Man In Black poklon set za muškarce

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: BVL07568

Man in Black parfemska voda za muškarce 100 ml + Man in Black balzam poslije brijanja za muškarce 100 ml + mala kozmetička torbica za muškarce

Luksuzni parfem je uvijek dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za muškarce Bvlgari Man In Black, u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta i možete biti sigurni da nećete pogriješiti.

Svojstva:

  • set sadrži parfem i kozmetičke dodatke iz iste kolekcije
  • parfimirana kozmetika produžuje postojanost parfema
  • odlična ideja za poklon

Set sadrži:

  • Man in Black parfemska voda za muškarce 100 ml
  • Man in Black balzam poslije brijanja za muškarce 100 ml
  • mala kozmetička torbica za muškarce

Važna upozorenja

Zapaljivo.
Cijeli tekst

Sastav

Vrsta mirisa
orijentalni, cvjetni
Tip seta
Poklon set

Parfemi Bvlgari su pravi dragulji u svijetu mirisa. Iz spoja draguljarstva i parfumerstva iz kojeg su nastali isijava sva raskoš i čarolija Mediterana. Ovaj je talijanski brand poznat po svojem revolucionarnom duhu, osjećaju za grandioznost i majstorskom radu s bojama.

Povijest branda Bvlgari počela se pisati još 1884. u „vječnom gradu” - Rimu. Prvo su se bavili draguljima, a zatim ručnim satovima. Prvi parfem Bvlgari ugledao je svjetlo dana 1992. Od tada do danas, ovaj je luksuzni brand iznjedrio niz uspješnih kolekcija. među kojima se ističu Omnia, Man te Goldea i Splendida.

U parfemima Bvlgari skriva se nadahnuće crpljeno iz svih kontinenata, prirode i raznolikosti ovog svijeta. U kreaciji parfema s flakonima lijepim poput dragulja sudjelovali su najbolji svjetski parfumeri.

Misija branda Bvlgari je dijeliti radost procesa obrade prirodnih dragulja.