BurberryMy Burberry Blush poklon set za žene

Burberry My Burberry Blush poklon set za žene
Burberry My Burberry Blush poklon set za žene

Kod: BUR08426 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

parfemska voda za žene 90 ml + mlijeko za tijelo za žene 75 ml + parfemska voda za žene 7,5 ml

Poklon za vas
Upišite kod notino u košaricu i iskoristite 15 % popusta na parfeme. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.

Opis Burberry My Burberry Blush
Sastav

Set sadrži:

  • parfemska voda za žene 90 ml
  • mlijeko za tijelo za žene 75 ml
  • parfemska voda za žene 7,5 ml

Sastav

Vrsta mirisa
cvjetni
Tip seta
Poklon set

O brendu Burberry

Burberry – kultni i čisto britanski brand je doslovno esencija zemlje svog nastanka. Danas u svijetu mode i parfema utjelovljuje bezvremensku eleganciju, profinjeni stil i tradiciju.

Brand Burberry osnovan je 1856. kada je mladi Thomas Burberry počeo raditi u trgovini s odjećom za aktivnosti na otvorenom. Usmjeren je bio na razvoj novih materijala i 1888. je izumio vodootpornu, no istovremeno i prozračnu tkaninu koju je iste godine patentirao pod nazivom gabarden.

Praktična odjeća Burberry je bila cijenjena npr. kod posade Roalda Amundsena na ekspediciji na južni pol. Časnici tijekom prvog svjetskog rata su imali njihove kapute koji su kasnije postali traženi širom britanske populacije. Tijekom 50-ih godina Burberry je postao i dvorski dobavljač za britansku kraljevsku obitelj.

Kultni logo galopirajući vitez na konju i karirani dizajn je već dugi niz godina jamstvo vrhunske kvalitete, isto kao kozmetika i parfemi Burberry. Tradicionalne vrijednosti ovog branda skriva u sebi svaki parfem Burberry. Isprobajte i vi čari britanske elegancije na svojoj koži.

Ocjena Burberry My Burberry Blush