Braun Series 3 Shave&Style BT32 glava aparata + 5 nastavaka

Braun Series 3  Shave&Style BT32 glava aparata + 5 nastavaka
Braun Series 3  Shave&Style BT32 glava aparata + 5 nastavaka

Kod: BRN01767 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis proizvoda Braun Series 3 Shave&Style BT32

Zamjenske britvice Braun Series 3 Shave&Style BT32 i njihova redovita zamjena jamče uvijek glatko obrijano lice kao s novim aparatom.

Svojstva:

  • lako se mijenja

Način upotrebe:
Slijedite priložene upute.

O brendu Braun

Tvrtka Braun koja je podrijetlom iz njemačkog grada Frankfurta, nosi ime svog osnivača, Maxa Brauna koji je počeo raditi još 1921. g. Konkretno se bavio proizvodnjom radija i kao prvi na tržištu je predstavio tadašnju veliku novost – kombinirani radio s gramofonom. U tridesetim godinama je nastao, danas već kultni, logo branda, a 1940. g. Braun je patentirao svoj prvi aparat za brijanje s mrežicom.

Danas Braun predstavlja apsolutan vrh u tehničkoj inovaciji u svim svojim ključnim područjima te ima preko 7000 aktivnih patenata. Svi Braun proizvodi zadovoljavaju zahtjeve kupca na kvalitetu, učinkovitost, pouzdanost kao i dizajn. Trenutno, Braun je nositelj više od 100 međunarodnih dizajnerskih nagrada za svoje proizvode. Muški električni aparat za brijanje Braun Series 3, Braun Epilator ili električnu četkicu za zube Braun Oral-B možemo danas sigurno nazvati kultnim proizvodima.

Ocjena Braun Series 3 Shave&Style BT32