Braun Face 80-b Beauty Spongezamjenske glave

Braun Face  80-b Beauty Sponge zamjenske glave 2 kom
Braun Face  80-b Beauty Sponge zamjenske glave 2 kom
2 kom

Kod: BRN1462 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis proizvoda Braun Face 80-b Beauty Sponge

Električni uređaj za čišćenje Braun Face 80-b Beauty Sponge savršeno će očistiti nečistoću, višak sebuma i mrtve stanice s vaše kože.

Svojstva:

  • ostavlja kožu glatkom i svježom
  • uklanja ostatke šminke
  • dubinski čisti pore

Način upotrebe:
Detaljnije informacije o korištenju naći ćete u priloženim uputama.

O brendu Braun

Tvrtka Braun koja je podrijetlom iz njemačkog grada Frankfurta, nosi ime svog osnivača, Maxa Brauna koji je počeo raditi još 1921. g. Konkretno se bavio proizvodnjom radija i kao prvi na tržištu je predstavio tadašnju veliku novost – kombinirani radio s gramofonom. U tridesetim godinama je nastao, danas već kultni, logo branda, a 1940. g. Braun je patentirao svoj prvi aparat za brijanje s mrežicom.

Danas Braun predstavlja apsolutan vrh u tehničkoj inovaciji u svim svojim ključnim područjima te ima preko 7000 aktivnih patenata. Svi Braun proizvodi zadovoljavaju zahtjeve kupca na kvalitetu, učinkovitost, pouzdanost kao i dizajn. Trenutno, Braun je nositelj više od 100 međunarodnih dizajnerskih nagrada za svoje proizvode. Muški električni aparat za brijanje Braun Series 3, Braun Epilator ili električnu četkicu za zube Braun Oral-B možemo danas sigurno nazvati kultnim proizvodima.

Ocjena Braun Face 80-b Beauty Sponge