Braun Series 1 20S CombiPack cruZer mrežica za brijaći aparat + oštrica

Braun Series 1  20S CombiPack cruZer mrežica za brijaći aparat + oštrica
Braun Series 1  20S CombiPack cruZer mrežica za brijaći aparat + oštrica
mrežica za brijaći aparat + oštrica
260,30kn

Kod: BRN1509 | Više od 5 kom na zalihi
1
DPD dostava na kopnu
utorak 26. 01. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 28. 01. 2021.

Opis proizvoda Braun Series 1 20S CombiPack cruZer
Osobine

Zamjenske britvice Braun Series 1 20S CombiPack cruZer i njihova redovita zamjena jamče uvijek glatko obrijano lice kao s novim aparatom.

Svojstva:

  • lako se mijenja
  • osigurava maksimalno glatko brijanje

Način upotrebe:
Slijedite priložene upute.

Osobine

Tip punjenja
kabelski

O brendu Braun

Tvrtka Braun koja je podrijetlom iz njemačkog grada Frankfurta, nosi ime svog osnivača, Maxa Brauna koji je počeo raditi još 1921. g. Konkretno se bavio proizvodnjom radija i kao prvi na tržištu je predstavio tadašnju veliku novost – kombinirani radio s gramofonom. U tridesetim godinama je nastao, danas već kultni, logo branda, a 1940. g. Braun je patentirao svoj prvi aparat za brijanje s mrežicom.

Danas Braun predstavlja apsolutan vrh u tehničkoj inovaciji u svim svojim ključnim područjima te ima preko 7000 aktivnih patenata. Svi Braun proizvodi zadovoljavaju zahtjeve kupca na kvalitetu, učinkovitost, pouzdanost kao i dizajn. Trenutno, Braun je nositelj više od 100 međunarodnih dizajnerskih nagrada za svoje proizvode. Muški električni aparat za brijanje Braun Series 3, Braun Epilator ili električnu četkicu za zube Braun Oral-B možemo danas sigurno nazvati kultnim proizvodima.

Ocjena Braun Series 1 20S CombiPack cruZer