BraunSeries 1 20S CombiPack cruZer mrežica za brijaći aparat + oštrica

Braun Series 1  20S CombiPack cruZer mrežica za brijaći aparat + oštrica
Braun Series 1  20S CombiPack cruZer mrežica za brijaći aparat + oštrica
Besplatna dostava
mrežica za brijaći aparat + oštrica
302,40kn

Više od 5 kom na zalihi | Kod: BRN1509
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
srijeda 08. 12. 2021.
Osobno preuzimanje
srijeda 08. 12. 2021.

Zamjenske britvice Braun Series 1 20S CombiPack cruZer i njihova redovita zamjena jamče uvijek glatko obrijano lice kao s novim aparatom.

Svojstva:

  • lako se mijenja
  • osigurava maksimalno glatko brijanje

Način upotrebe:
Slijedite priložene upute.

Osobine

Tip punjenja
kabelski

Tvrtka Braun koja je podrijetlom iz njemačkog grada Frankfurta, nosi ime svog osnivača, Maxa Brauna koji je počeo raditi još 1921. g. Konkretno se bavio proizvodnjom radija i kao prvi na tržištu je predstavio tadašnju veliku novost – kombinirani radio s gramofonom. U tridesetim godinama je nastao, danas već kultni, logo branda, a 1940. g. Braun je patentirao svoj prvi aparat za brijanje s mrežicom.

Danas Braun predstavlja apsolutan vrh u tehničkoj inovaciji u svim svojim ključnim područjima te ima preko 7000 aktivnih patenata. Svi Braun proizvodi zadovoljavaju zahtjeve kupca na kvalitetu, učinkovitost, pouzdanost kao i dizajn. Trenutno, Braun je nositelj više od 100 međunarodnih dizajnerskih nagrada za svoje proizvode. Muški električni aparat za brijanje Braun Series 3, Braun Epilator ili električnu četkicu za zube Braun Oral-B možemo danas sigurno nazvati kultnim proizvodima.