BourjoisRouge Velvet Ink tekući ruž za usne s mat efektom

5×
Bourjois Rouge Velvet Ink tekući ruž za usne s mat efektom
Bourjois Rouge Velvet Ink tekući ruž za usne s mat efektom

Tekući ruž za usne s mat efektom Bourjois Rouge Velvet Ink pruža baršunastu mekoću i intenzivnu boju sa savršenim mat efektom, a na usnama je lagan i ugodan. Ne razmazuje se, otporan je na brisanje i ostaje postojan tijekom nevjerojatna 24 sata.

Ujutro, prije odlaska na posao, jednostavno nanesite ruž na usne i mirni ste do kraja dana.

Karakteristike:

  • daje usnama intenzivnu boju s mat finišem
  • ostaje postojan do čak 24 sata
  • ne razmazuje se i otporan je na brisanje
  • lako se nanosi zahvaljujući posebnom aplikatoru
  • na usnama je lagan i ugodan

Način upotrebe:
Prvo iscrtajte konture usana vrhom aplikatora. Zatim površinom aplikatora obojite usne.

Osobine

Nijansa
bordo
Efekt
mat

Francuski brand dekorativne kozmetike Bourjois osnovao je 1863. godine vizionar Joseph-Albert Ponsin. Njegovi prvi proizvodi bili su voštani make-up štapići namijenjeni isključivo potrebama kazališnih glumaca. Štapići su nosili duhovite nazive kao “Jealous” ili “Lovesick”.

Danas Bourjois na tržište donosi šaroliku ljestvicu proizvoda – maskare, olovke za oči, ruževe, mlijeka za čišćenje, dezodoranse, gelove za tuširanje, parfeme i drugo – pri čemu su žene glavna ciljna skupina. I dalje se trudi sačuvati svoju izvornu filozofiju i ponuditi klijentima vrhunsku kvalitetu za razumnu cijenu.

Kozmetiku Bourjois sa zadovoljstvom koriste ne samo profesionalni maskeri i stilisti, već i veliki broj poznatih osoba. Brand Bourjois sigurno će zainteresirati sve one koji bi htjeli izgledati krasno, koji čeznu za svojim vlastitim imidžom, one koji su kreativni i rado se šminkaju.